Overslaan en naar de inhoud gaan

Contractmanagement

Image
Reijn
Tekst

Gewoon goed geregeld

Zelfstandig professionals willen zich niet teveel bezig houden met administratie. Reijn begrijpt dat en ontzorgt in je ondernemerschap. Ondanks alle onduidelijkheid rondom de wet DBA (Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties), zijn opdrachtgevers mede verantwoordelijk voor het juist en rechtmatig inrichten van de inzet van zelfstandig professionals. Een onvolledige of onjuiste werkwijze leidt ertoe dat de Belastingdienst concludeert dat er een dienstbetrekking tussen jou en de opdrachtgever bestaat. Met de nodige (financiële) consequenties tot gevolg.

Tekst

Ontzorgen en verbinden

Tekst

Reijn heeft een eigen door de Belastingdienst goedgekeurde en geregistreerde modelovereenkomst die ervoor zorgt dat jij als zelfstandig professional zorgeloos je opdracht uitvoert bij je opdrachtgever. Reijn is jouw contractpartij. Als zelfstandig professional ontzorgen wij je waar mogelijk.

Versneld betalen

Op het uitblijven van betaling door de opdrachtgever zit geen enkele zelfstandig professional te wachten. Standaard hanteren wij daarom een betalingstermijn van 30 dagen, ongeacht of de opdrachtgever de betreffende factuur al heeft betaald. Maar soms wil je gewoon net wat eerder de beschikking hebben over je geld. Om die reden kunnen zelfstandig professionals die via Reijn hun opdracht uitvoeren ervoor kiezen versneld hun factuur uitbetaald te krijgen. Dan heb je het de volgende dag al op je rekening.

Image
Reijn
Tekst
Image
Reijn icon

Geen extra kosten

Werkt jouw opdrachtgever met Reijn voor haar contractmanagement? Dit kost jou niets extra. Als zelfstandig professional spreek je een uurtarief af met jouw opdrachtgever. En dat is wat je betaalt krijgt.

Tekst
Image
Reijn icoon

Tijdige betaling

Iedere zelfstandig professional wil op tijd zijn factuur betaald hebben. Daar zorgen wij dan ook voor. Zelf als de opdrachtgever niet heeft voldaan aan de betalingsverplichting, krijg jij gewoon je factuur betaald.

Tekst
Image
Reijn icon

Eenvoudig declareren

Administratie moet snel en makkelijk zijn. Zodat je je als zelfstandig professional kunt richten op je opdrachten en projecten. Daarom declareer je bij Reijn alles makkelijk en digitaal in de zzp-portal.

Gewoon goed geregeld

Bij deze dienstverlening wordt Reijn een derde partij in de samenwerking. Wij gaan, op basis van een goedgekeurde overeenkomst van opdracht, een (raam)overeenkomst aan met de organisatie en jou als zelfstandige professional.

Je bent ondernemer. En blijft ondernemer. Reijn is contractpartij om te zorgen dat alle administratieve en juridische processen goed verlopen. Wij zorgen voor een correcte (digitale) afhandeling van contracten, administratieve zaken, online urenregistratie, tijdige betalingen en een heldere en persoonlijke communicatie. En dat zónder het doorberekenen van kosten. Uiteraard bepaal jij in overleg met de organisatie het tarief. Op die manier zijn zowel jij als ondernemer als opdrachtgever verzekerd van de juiste inzet voor de opdracht.

Image
Reijn
Tekst

Contact met Reijn

Ben jij een échte van Reijn? Ben je op zoek naar een uitdagende opdracht? En wil jij gebruik maken van het netwerk van Reijn in de publieke sector? Sluit je dan aan bij Reijn en word een meester in je vak, ontwikkel jezelf en profiteer van een groot netwerk van zzp’ers én opdrachtgevers.

ja, ik wil meer weten