Overslaan en naar de inhoud gaan

Voor intermediairs

Image
Reijn
Tekst

De partner voor professionals in de publieke sector

Externe professionals in de publieke sector zijn van vitaal belang. Zij zorgen met hun vakmanschap bij veel publieke organisaties voor wendbaarheid en ontwikkeling. Met een netwerk van meer dan 1.000 organisaties, hebben wij als specialist in de publieke sector een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers en opdrachten. Zo kunnen professionals hun ambacht optimaal inzetten.

Tekst

Reijn is de schakel

Tekst

Als netwerkorganisatie zijn wij de schakel tussen professionals en organisaties in de publieke sector. Wij verbinden en ontzorgen organisaties en professionals. Dit doen wij graag in samenwerking met onze gespecialiseerde partners die met hun professionals uitblinken in een bepaald vakgebied. Zo bundelen we de krachten en bouwen wij aan een gespecialiseerd sterk netwerk. Samenwerken met Reijn betekent een transparante samenwerking waarin onze kernwaarden leidend zijn, dit is waar wij in geloven en hoe wij zakendoen.

Reijn plein

Direct zien of wij een geschikte uitdaging voor je hebben? Op het Reijn plein vind je alle (openstaande) opdrachten en projecten voor zelfstandig professionals en professionals via intermediairs.

Ga naar het Reijn plein

Image
Reijn Professionals
Tekst

Bij Reijn verstaan we ons vak

Tekst
Image
Reijn icoon

Verbinding

Dit houdt in dat wij vanuit goed opdrachtgeverschap aan de voorkant duidelijke afspraken met elkaar willen maken, maar daarna altijd in verbinding met elkaar willen zijn, waarbij contact vóór contract gaat.

Tekst
Image
Reijn icoon

Aandacht

We maken goede contractuele afspraken als onderlegger en in de praktijk willen we vooral op een persoonlijke manier met elkaar samenwerken en communiceren.

Tekst
Image
Reijn icon

Karakter

Mochten er zich situaties voordoen die extra aandacht vragen, dan zitten wij graag met elkaar aan tafel om hier het goede gesprek over te voeren.

Samenwerking met gespecialiseerde partners

Als inhuurpartner zijn wij actief in de sectoren (rijks)overheid, het onderwijs, zorg en cultuur. Hierbij zijn wij samen met onze gespecialiseerde partners actief bij gemeenten, veiligheidsregio’s, waterschappen, provincies, onderwijsorganisaties en zorginstellingen. Per jaar vinden ruim 500 interim professionals (schaal 9 en hoger) een (tijdelijke) uitdaging bij onze klanten.

Reijn werkt graag samen met gespecialiseerde partners voor het invullen van de inhuuraanvragen van onze klanten binnen de publieke sector. In een persoonlijk gesprek bekijken we altijd of er een match is tussen beide organisaties. Dit doen wij aan de hand van onze kernwaarden: verbinding, aandacht en karakter.

Image
Reijn Professionals

Contractmanagement voor intermediairs

Reijn verzorgt het contractmanagement voor opdrachten waarbij een organisatie via een intermediair een interim professional inhuurt. Op dat moment neemt Reijn deel in de keten. Om de organisatie te ontzorgen, rechtmatigheid te borgen, goed opdrachtgeverschap te vervullen én grip te geven op de externe inhuur. De intermediair ontvangt van Reijn de rekening en wordt ontzorgd in alle administratieve zaken.

Image
Reijn
Tekst

De ambachten van Reijn

Tekst

Contact met Reijn

Ben jij op zoek naar de specialist in de publieke sector? Heb jij interim professionals, die hun ambacht verstaan? En wil jij hen koppelen aan een meesterlijke uitdaging bij een van de klanten van Reijn? Sta jij open voor een oprechte samenwerking? Maak kennis met Reijn en wie weet sluit jij aan als gespecialiseerde partner bij Reijn en maak je kennis met de publieke sector.

ja, ik wil meer weten