Overslaan en naar de inhoud gaan
Profielfoto
Image

René Westerdijk

Primaire functie
Interim Data analist
Profielfoto
Image
Profieltekst

Ik ben een ambitieuze consultant met een passie voor alles wat met data te maken heeft. Gedurende mijn dienstverband bij Digital Power heb ik gewerkt voor klanten in verschillende branches. Ook heb ik verscheidene trainingen ontwikkeld en gegeven bij klanten en begeleid ik enkele mediors en seniors van Digital Power. Naast het werk ben ik een fanatiek sporter en draag ik als vrijwilliger graag een steentje bij aan de ontwikkeling van mijn sportverenigingen.

 • Sectoren
  Private sector, Publieke sector
 • Functies
  Data analist, Web analist
 • Thema's
  Analytics tooling, Customer journey, Dashboarding, Data analyse, Database, Digitale transformatie, Implementatie, Inzichten, KPI (framework), Meetbare marketing campagnes, Queries, Quick scan, Tagging, Visualisatie, Web analyse, Webtagging tools
 • Werkniveau
  Senior

Opdrachten

Een professional heeft een diversiteit aan opdrachten. Om een beeld te geven, krijgt u een klein inkijkje.
 • Bedrijf
  Fontem Ventures Amsterdam
  Functie
  Ecommerce analist
  Omschrijving
  Voor blu.com is René verantwoordelijk voor alle werkzaamheden op het gebied van online analytics. Hij houdt zich bezig met het schrijven van tracking requirements en de implementatie hiervan via GTM. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor online dashboards/rapportages en het opleveren van bruikbare inzichten naar aanleiding van deze dashboards en rapportages. Naast de uitvoerende werkzaamheden houdt hij zich bezig met strategische vraagstukken op het gebied van UX en Online Propositie (GDPR is hierin ook een onderdeel en andere wetgeving).
 • Bedrijf
  Philips Eindhoven
  Functie
  Data analist
  Omschrijving
  In deze rol houdt René zich bezig met het onderhoud en verbeteren van de segmentatie van data in Adobe Analytics. Daarnaast heeft hij een adviserende en ondersteunende rol voor het reporting team in India. Op de afdeling Enterprise Information Management heeft René als business analist gewerkt in een team dat zich bezig houdt met het onderhoud en ontwikkeling van global dashboards. De focus lag in deze periode voornamelijk op het verhogen van de kwaliteit van de data afkomstig uit onder andere Adobe Analytics en Eloqua. en het Digital Analytics team in Amsterdam.
 • Bedrijf
  KPN 
  Functie
  Data Analist
  Omschrijving
  In deze periode heeft René zich bezig gehouden met het verzorgen en onderhouden van een drietal online rapportages.

Wil je kennismaken met René of een van onze andere professionals?

tarief & beschikbaarheid