Overslaan en naar de inhoud gaan

Interim Sociaal domein professionals & consultancy

Image
Reijn Professionals
Tekst

Het sociaal domein heeft de afgelopen jaren te maken gekregen met een omvangrijke stelselwijziging en decentralisaties. Deze transformatie vraagt om professionals met veel kennis en ervaring. Samen met onze partner leggen we ons als specialist toe op specialisten in de volle breedte van het sociaal domein.

Sociaal domein consultancy via Reijn

Via Reijn krijg je toegang tot een netwerk met Sociaal domein professionals met ervaring op onder andere de thema's Participatie, Werk & Inkomen, Schulddienstverlening, Wmo en Jeugdzorg.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Image
Reijn Professionals

Interim sociaal domein professionals voor een opdracht of project

Heeft jouw organisatie behoefte aan een deskundige en ervaren sociaal domein professionals? Wij bemiddelen in onder andere de profielen van Consulent Wmo, Klantmanager, Medewerker sociaal team, Schuldhulpverlener, Sociaal pedagogisch medewerker en Specialist participatie en inkomen.

Image
Reijn Professionals

Inhuur van sociaal domein professionals gewoon goed geregeld

Reijn garandeert goede professionals tegen transparante en eerlijke tarieven. Zorgen over rechtmatigheid en administratie hoef je je niet te maken. Dit is bij Reijn altijd goed en juist geregeld omdat wij optreden als contractpartij. Zo houd je grip op de externe inhuur binnen je organisatie.

Maak hieronder alvast kennis met onze professionals. Wil je meer weten en een advies op maat, maak dan vrijblijvend een afspraak.

Image
Reijn professionals
Tekst

Maak kennis met onze sociaal domein professionals

Tekst

Contact met Reijn

Wil je als organisatie meer grip hebben op het totale inhuurproces van professionals? Heeft jouw organisatie moeite de juiste externe professionals te vinden? En wil je de zaken rondom inhuur van professionals gewoon goed geregeld hebben? Wij, als Reijn, zijn meesters in het verbinden en ontzorgen. Met persoonlijke aandacht voor alle partijen, begeleiden wij jouw organisatie stap voor stap.

ja, ik wil meer weten