Overslaan en naar de inhoud gaan

Interim ICT professionals & IT consultancy

Image
Reijn Professionals
Tekst

Als geen ander weten we hoe groot de impact kan zijn van nieuwe software en systemen op de werkvloer. Een interim ICT specialist via Reijn ondersteunt in het domein van ICT infrastructuur en cloudmigratie. We ondersteunen in het hele proces: van advies en inrichting tot en met applicatiebeheer. Het resultaat? Een digitale werkplek die snel, toegankelijk, veilig en betrouwbaar is, zodat de medewerkers overal en altijd kunt blijven werken.

ICT consultancy via Reijn

Via Reijn krijg je toegang tot een netwerk met ervaren ICT professionals die beschikken over diepgaande technische kennis en uitstekende communicatieve vaardigheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Image
Reijn Professionals

Interim ICT professionals voor een opdracht of project

Beschik je over een opdracht en zoek je een ervaren ICT consultant? Of wil je voor langere tijd een ICT expert inhuren op interim basis? Vrijwel alles is mogelijk! Wij bemiddelen in onder andere de volgende profielen:

Automation engineer, AWS Architect, Cloud engineer, Domein architect, ICT-infrastructure consultant, Microsoft specialist, Migratie Architect, Network consultant, Solution Architect, Support specialist, Werkplekbeheerder, Windows Server beheerder en Wireless specialist.

Image
Reijn Professionals

Inhuur van ICT professionals gewoon goed geregeld

Reijn garandeert goede professionals tegen transparante en eerlijke tarieven. Zorgen over rechtmatigheid en administratie hoef je je niet te maken. Dit is bij Reijn altijd goed en juist geregeld omdat wij optreden als contractpartij. Zo houd je grip op de externe inhuur binnen je organisatie.

Maak hieronder alvast kennis met onze professionals. Wil je meer weten en een advies op maat, maak dan vrijblijvend een afspraak.

Image
Reijn professionals
Tekst

Maak kennis met onze ICT professionals

Titel

ICT professionals

Overzicht
Tekst

Contact met Reijn

Wil je als organisatie meer grip hebben op het totale inhuurproces van professionals? Heeft jouw organisatie moeite de juiste externe professionals te vinden? En wil je de zaken rondom inhuur van professionals gewoon goed geregeld hebben? Wij, als Reijn, zijn meesters in het verbinden en ontzorgen. Met persoonlijke aandacht voor alle partijen, begeleiden wij jouw organisatie stap voor stap.

ja, ik wil meer weten