Overslaan en naar de inhoud gaan

Voor professionals

Image
Reijn
Tekst

De partner voor professionals in de publieke sector

Externe professionals in de publieke sector zijn van vitaal belang. Jullie zorgen met jullie vakmanschap bij veel publieke organisaties voor wendbaarheid en ontwikkeling. Met een netwerk van meer dan 1.000 organisaties, hebben wij als specialist in de publieke sector een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers en opdrachten. Zo kan jij jouw ambacht optimaal inzetten.

Tekst

Goed opdrachtgeverschap

Tekst

Wij geloven in goed opdrachtgeverschap, zodat jij als professional kunt uitblinken in jouw werk. Naast dat wij zorgen voor heldere communicatie, tijdige (vooruit)betaling en een eenvoudig online uren-registratie- en facturatie, zetten wij graag een stap extra. Denk aan extra (gratis) services zoals: opleidingen, vitaliteit, netwerk- en kennisevents, deelname ZZP-panel, versneld betalen, verzekeringen en bemiddeling.

Word jij een echte van Reijn?

Een kunstwerk maken vraagt om visie, aandacht en passie. Dat geldt ook voor het werk van professionals in de publieke sector. Via Reijn werken alleen echte meesters. Meesters met passie voor hun vak en aandacht voor mens en organisatie. Ben jij net zo? Sluit je dan aan bij Reijn en word een meester in je vak, ontwikkel jezelf en profiteer van een groot netwerk van zzp’ers én opdrachtgevers.

Schrijf je in bij Reijn

Image
Reijn

HRM-Ambachtstest: durf jij kleur te bekennen?

HRM vandaag de dag vraagt om sterke professionals die kleur durven te bekennen. Die als meesters in hun vakgebied meegaan met de ontwikkelingen en de uitdagingen voor hun organisatie omzetten in kansen en mogelijkheden. Wij leggen je graag 14 stellingen voor die onze visie op HRM benadrukken. Durf jij kleur te bekennen?

Start de test

Image
Consultancy Reijn
Image
Reijn
Tekst

De 4 O's

Vanuit de 4 O's geven wij vorm aan goed opdrachtgeverschap. Dit vinden wij belangrijk, want wij geloven dat je alleen verbinding maakt als je daadwerkelijk aandacht aan elkaar geeft.

Accordeon item
Tekst

Als professional wil je bezig zijn met je vakmanschap. Wij ontzorgen jou daarom graag als het gaat om alle contractzaken, maar ook kun je eenvoudig in de gebruiksvriendelijke portal je declaratie- en facturatie verwerken. Wij zorgen ervoor dat je altijd op tijd (binnen 30 dagen) wordt betaald en zelfs versneld betalen is mogelijk. Er is geen sprake van een concurrentie- of relatiebeding. Je ontvangt via Reijn korting op een beroeps- en aansprakelijkheidsverzekering en AOV. En wil je weten hoe het met je gezondheid zit? Dan bieden we jou een gratis vitaliteitscan aan.

Tekst

Wij verbinden jou als professional graag aan onze klanten uit de publieke sector. Op het Reijn plein kun je als professional zelf op alle openstaande opdrachten en projecten reageren. Daarnaast staat een persoonlijke consultant voor je klaar bij vragen en advies. En met je eigen Reijn profiel kun je jouw ambacht nog meer profileren. Ook denken wij bij actieve doorbemiddeling graag met jou mee.

Tekst

Speciaal voor professionals organiseren wij naast diverse kennis- en netwerksessies ook jaarlijks het ZZP-event, waarbij de zelfstandig professional centraal staat. Een dag waarop inspirerende sprekers je alles vertellen over de laatste onderwerpen zoals creatief ondernemen en werkgeluk. De dag sluiten we altijd gezamenlijk af met een borrel waar voldoende ruimte is om elkaar te ontmoeten en te netwerken.

Tekst

Wil jij ook voortdurend blijven ontwikkelen? NLP, werkdruk naar werkgeluk, overtuigen binnen één minuut of adviesvaardigheden. Via Reijn krijg je korting op verschillende trainingen van zusterorganisatie en opleider Mensium. HRM-professionals krijgen bovendien nog korting op een aantal extra trainingen zoals strategische personeelsplanning en duurzame inzetbaarheid. Zo kun jij je via Reijn continu blijven ontwikkelen.

Het Reijn plein

Direct zien of wij een geschikte uitdaging voor je hebben? Op het Reijn plein vind je alle (openstaande) opdrachten en projecten voor zelfstandig professionals en professionals via intermediairs.

Ga naar het Reijn plein

Image
Reijn

De échte van Reijn voor jou

Als ABU-lid onderschrijft Reijn de code Goed Opdrachtgeverschap. Maar Reijn gaat verder. Daarom bieden wij jou naast de basiszaken ook extra’s en services gedurende de looptijd van jouw opdracht(en). Goed voor elkaar met aandacht vormt daarbij ons uitgangspunt. Denk hierbij aan:

  • Ongewoon goede ontzorging via contractmanagement door Reijn
  • Toegang tot ons netwerk in de publieke sector
  • Maatschappelijk relevant werk
  • Tijdige (vooruit)betaling
  • (Korting op) opleidingen
  • Netwerk- en kennisevent
  • ZZP-panel
  • Vitaliteit
  • Verzekeringen: denk aan arbeidsongeschiktheid en aansprakelijkheid
  • Bemiddeling
Image
Reijn
Tekst

Contact met Reijn

Ben jij een échte van Reijn? Ben je op zoek naar een uitdagende opdracht? En wil jij gebruik maken van het gespecialiseerd partner netwerk van Reijn in de publieke sector? Sluit je dan aan bij Reijn en word een meester in je vak, ontwikkel jezelf en profiteer van een groot netwerk van zzp’ers én opdrachtgevers.

ja, ik wil meer weten