Overslaan en naar de inhoud gaan

Over Reijn

Image
Reijn
Tekst

Reijn, voor pro­fes­si­o­nals

Wij, als Reijn, zijn meesters in het verbinden en ontzorgen. Als netwerkorganisatie zijn wij de schakel tussen professionals en organisaties in de publieke sector. Met persoonlijke aandacht voor alle partijen, begeleiden wij onze klanten stap voor stap.

Tekst

Voor en door professionals

Tekst

Ken je ze? Van die mensen waarvan je weet dat ze er altijd voor je zijn? Op die momenten dat je het als organisatie even te druk hebt. Of wanneer je behoefte hebt aan een luisterend oor en een scherp oog van buitenaf. Persoonlijke professionals met karakter waarop je kunt bouwen. Die boetseren, bijschaven, verfijnen, perfectioneren. En pas stoppen als ze echt tevreden zijn. Maar die vooral de kennis en kunst van hun ambacht willen delen met de mensen en organisaties waar ze voor werken. Wij brengen je graag met hen in contact. Wij zijn Reijn. Het collectief van publieke professionals.

Bij Reijn staan we voor ons vak

In iedere professional schuilt een meester. Het is alleen de kunst om dit naar boven te halen en ruimte te geven voor verdere ontwikkeling. Want dan krijg je wijsheid en authenticiteit. Zo is Reijn verworden tot een kleurrijk palet aan (zelfstandig) professionals, organisaties en partners. Als netwerkorganisatie brengt Reijn ze in verbinding met elkaar. Dit doen we door echt de tijd te nemen voor klanten, partners en (zelfstandig) professionals. Want bij Reijn denken we dat je alleen verbinding maakt als je daadwerkelijk aandacht aan elkaar geeft. Aandacht door het voeren een waardevol gesprek, door mee te denken of door gewoon eens te helpen.

Image
Reijn Professionals
Tekst

Onze kernwaarden

Tekst
Image
Reijn icoon

Verbinding

Dit houdt in dat wij vanuit goed opdrachtgeverschap aan de voorkant duidelijke afspraken met elkaar willen maken, maar daarna altijd in verbinding met elkaar willen zijn, waarbij contact vóór contract gaat.

Tekst
Image
Reijn icoon

Aandacht

We maken goede contractuele afspraken als onderlegger en in de praktijk willen we vooral op een persoonlijke manier met elkaar samenwerken en communiceren.

Tekst
Image
Reijn icon

Karakter

Mochten er zich situaties voordoen die extra aandacht vragen, dan zitten wij graag met elkaar aan tafel om hier het goede gesprek over te voeren.

Onze collega’s

Wil je weten wie de gezichten zijn achter Reijn? Hier vind je al onze collega’s.

Wij zijn Reijn

Image
Reijn

Maak kennis met onze meesters

Een kunstwerk maken vraagt om visie, aandacht en passie. Dat geldt ook voor het werk van professionals in de publieke sector. Om je volledig op jouw (kunst)werk te focussen, ontzorgt Reijn jou en de opdrachtgever bij de administratie. Wij zijn Reijn. Het collectief van publieke professionals.

Kwaliteit

Om onze kwaliteit te borgen zijn wij in het bezit van verschillende certificeringen en lidmaatschappen.

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • SNA-keurmerk (NEN 4400-1)
  • Bovib-keurmerk
  • ABU Goed Opdrachtgeverschap
Image
Kwaliteit
Image
Reijn Professional

Driessen Groep familie

Reijn is onderdeel van Driessen Groep. Driessen Groep maakt werkgeluk mogelijk. Met onze familie van bedrijven richten wij ons op organisaties en mensen die werkzaam (willen) zijn in de publieke sector. Wij verbinden mens en werk, maken processen eenvoudiger met software en services, ondersteunen bij personeelsontwikkeling en mobiliteit en bieden online arbeidsmarktoplossingen. Zo dragen wij al 25 jaar bij aan het werkgeluk van zoveel mogelijk mensen en organisaties.

Image
Driessen Groep
Tekst

Contact met Reijn

Wil je als organisatie meer grip hebben op het totale inhuurproces van professionals? Heeft jouw organisatie moeite de juiste externe professionals te vinden? En wil je de zaken rondom inhuur van professionals gewoon goed geregeld hebben? Als Reijn zijn wij meesters in het verbinden en ontzorgen. Met persoonlijke aandacht voor alle partijen, begeleiden wij jouw organisatie stap voor stap.

ja, ik wil meer weten