Profielfoto
Image
Maureen

Maureen Cimmermans

Primaire functie
Interim Trainee HRM-consultant
Profielfoto
Image
Maureen
Profieltekst

Ik geloof dat mensen de belangrijkste schakel zijn binnen een organisatie, waar veel aandacht aan besteed moet worden. Met mijn passie voor HRM wil ik graag mensen binnen en buiten de organisatie verbinden. Hierbij vind ik het belangrijk om een luisterend oor te bieden en de mening van iedere partij een kans te geven. Naast een groot verantwoordelijkheidsgevoel en mijn betrokkenheid bij klanten, creëer ik graag een prettige sfeer binnen een organisatie. Dit doe ik altijd met veel enthousiasme en optimisme. Mijn interesses binnen het HR zijn heel breed, maar onboarding, coaching en verandermanagement hebben altijd een speciale plek in mijn hart.

 • Sectoren
  Cultuur, Onderwijs, Overheid, Publieke sector, Zorg
 • Functies
  Trainee HRM-consultant
 • Thema's
  Coaching, HR Analytics, Personeelshandboek, Recruitment, Werkgeluk, Wet arbeidsmarkt in balans (WAB)
 • Werkniveau
  Junior

Opdrachten

Een professional heeft een diversiteit aan opdrachten. Om een beeld te geven, krijgt u een klein inkijkje.
 • Bedrijf
  KCS
  Functie
  Administratief HR medewerker
  Omschrijving
  Het verwerken van in- door- en uitstroom mutaties in Afas en Profit. Administratieve zaken in o.a. verlof, verzuim, tewerkstellingsvergunningen en WAB-wet. Ook heb ik facturatie controles gedaan en salaris controles.
 • Bedrijf
  UniPartners Tilburg (bestuursjaar)
  Functie
  HR-adviseur
  Omschrijving
  Hier was ik verantwoordelijk voor het werving en selectie proces van onze consultants en nieuwe bestuursleden. Hierbij heb ik mensen via social media geworven, maar ook de sollicitatiegesprekken gevoerd. Hiernaast was ik verantwoordelijk voor de sfeer en werkbeleving van ons bestuur d.m.v. functioneringsgesprekken.

Wil je kennismaken met Maureen of een van onze andere professionals?

tarief & beschikbaarheid