Word jij een échte van Reijn?

Inhoud

Een kunstwerk maken vraagt om visie, aandacht en passie. Dat geldt ook voor het werk van professionals in de publieke sector. Via Reijn werken alleen echte meesters. Meesters met passie voor hun vak en aandacht voor mens en organisatie. Ben jij net zo? Sluit je dan aan bij Reijn en word een meester in je vak, ontwikkel jezelf en profiteer van een groot netwerk van zzp’ers én opdrachtgevers.

Afbeelding

Highlightblok items

  • Tekst

    Ik ben een echte van Reijn

    Een professional met hart én hoofd voor de overheid, het onderwijs, zorg & welzijn en cultuur. Benaderbaar en sociaal. Sta open voor feedback en kan me kwetsbaar en eerlijk opstellen om zo een nog betere versie van mijzelf te worden. Ik ben wie ik ben en ik ben trots op wie ik ben. Ik durf mijn eigen visie en mening te vormen, te delen en hier voor te staan.

    Ben proactief, persoonlijk en professioneel. Heeft een ander hulp nodig dan ben ik er voor hem of haar. Ik heb oprechte belangstelling en ben betrokken bij mijn collega’s, professionals, de organisatie en voor wie ik werk.

    Ik ben een echte van Reijn. Met trots.

Tekst

De voordelen van een échte van Reijn:

Afbeelding
Event
Tekst

Toegang tot ons netwerk

Als specialist in de publieke sector hebben we een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers en opdrachten. Het netwerk van Reijn omvat meer dan 1.000 organisaties. Dit is jouw kans om er gebruik van te maken. Als een echte van Reijn krijgt jouw profiel een plek op onze website en kunnen opdrachtgevers jou direct benaderen voor interessante opdrachten. En hebben wij een interessante opdracht dan heb jij als een echte van Reijn als eerste de kans om hierop te reageren.

Afbeelding
Goed Opdrachtgeverschap
Tekst

Maatschappelijk relevant werk

Werken voor de publieke sector doe je voor ons allemaal. Maatschappelijk relevant werk dus. Wij richten ons primair op de volgende vakgebieden HRM, Ruimtelijk Domein, Interim Management, Juridisch, Mobiliteit, Zorg, Sociaal Domein, Data, ICT, E-HRM en Finance.

Afbeelding
Opleidingen
Tekst

Deelname aan het exclusieve Reijn-event

Eén keer per jaar organiseren wij een groots Reijn-event voor onze professionals. Een dag in het teken van jou als professional, relevante ontwikkelingen en persoonlijk en professioneel blijven groeien.

Tekst

Meld je aan in ons netwerk

Ben jij een échte van Reijn? Ben je op zoek naar een uitdagende opdracht? En wil jij gebruik maken van het netwerk van Reijn in de publieke sector? Meld je dan hier aan voor een gratis kennismakingsgesprek.

Webformulier
* verplichte velden
Block
Foto
Image
Brian Holtrop
Brian Holtrop
Jouw contactpersoon
Bericht
Naar het formulier
Telefoon
0492 - 50 66 20