Vitaliteit: belangrijk voor iedere zelfstandige professional!

Inhoud

De afgelopen jaren is het thema Vitaliteit steeds belangrijker geworden in de Nederlandse maatschappij. Je ziet het overal om je heen: bij jouw vrienden, familie en collega’s.

Afbeelding
Contentblokken
Afbeelding
Vitaliteit
Tekst

Vitaliteit

Mensen zijn zich steeds beter bewust van de voordelen van bewegen, gezonde voeding en ontspanning. De biologische supermarkten floreren en de sportscholen worden goed bezocht! Als zelfstandige professional is de motivatie hoog om door te werken, ook bij tegenslagen en gezondheidsklachten.

Tekst

Reijn houdt je vitaal

Als zelfstandige professional is het van belang dat je ook bezig bent met jouw vitaliteit. Als goed opdrachtgever wil Reijn hier graag een bijdrage aan leveren. Zo hebben we een tweetal services speciaal voor jou als zelfstandige professional die zijn/haar opdracht via Reijn uitvoert geselecteerd:

  • Wij bieden je de mogelijkheid te onderzoeken hoe het met jouw leefstijl, gezondheid en fitheid gaat. Dit kan door middel van de Vitaliteitscheck, waarmee de persoonlijke vitaliteit wordt gemeten. Hiermee hopen wij je bewuster te maken van jouw leefgewoonten en je te activeren deze gewoonten eventueel te verbeteren of te optimaliseren.
  • Sport en wellness draagt bij aan een gezonde levensstijl. Jij kunt daarom via Reijn sporten met een aantrekkelijke korting bij de 300 sportscholen van Fitland en Bedrijfsfitness Online. Je kunt (online) groepslessen volgen of gebruik maken van korting op een onbeperkt fitness abonnement.

Interesse?

Wil je gebruik maken van één van bovenstaande services? Log dan in op de zzp-portal en vul het formulier met betrekking tot vitaliteit in! Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Block
Foto
Image
Randy Momoh
Randy Momoh
Jouw contactpersoon
Bericht
Naar het formulier
Telefoon
0492 - 50 66 20