Interessante opdrachten in een groot netwerk

Inhoud

Bij Reijn geloven we in de kracht van het collectief. Niet voor niets werken we voor verschillende vakgebieden exclusief samen met gespecialiseerde partners om organisaties in de publieke sector te verbinden aan de juiste professional. Als zelfstandig professional is het interessant om je aan te melden bij ons of (één van) onze partners om jouw kans op interessante opdrachten in de publieke sector te vergroten.

Afbeelding

Highlightblok items

 • Tekst

  Toegang tot netwerk

  Als specialist in de publieke sector hebben we een grote diversiteit aan opdrachtgevers en opdrachten. Dit is jouw kans om er gebruik van te maken.

 • Tekst

  Maatschappelijk relevant

  Werken voor de publieke sector doe je voor ons allemaal. Maatschappelijk relevant werk dus.

 • Tekst

  Wij richten ons op de volgende vakgebieden

  HRM, Fysieke Domein, Interim Management, Juridisch, Onderwijs, Zorg, Sociaal Domein, Data, E-HRM, Finance

 • Tekst

  Meld je aan in ons netwerk

  Ben je op zoek naar een uitdagende opdracht? Meld je dan ook in ons netwerk, want misschien word jij morgen wel gekoppeld aan een geweldige opdracht in de publieke sector.

  Naar het aanmeldformulier

Tekst

Het netwerk van Reijn omvat meer dan 1.000 organisaties in de publieke sector. Als zelfstandig professional krijg je toegang tot deze organisaties voor interessante en uitdagende opdrachten en projecten. En omdat we alleen werken voor de publieke sector, ben je ook nog eens verzekerd van opdrachten met maatschappelijke meerwaarde.

Block
Foto
Image
Brian Holtrop
Brian Holtrop
Jouw contactpersoon
Bericht
Naar het formulier
Telefoon
0492 - 50 66 20