Goed opdrachtgeverschap

Inhoud

Als ABU-lid onderschrijft Reijn de code Goed Opdrachtgeverschap. Maar Reijn gaat verder. Daarom bieden wij jou naast de basiszaken ook extra’s en services gedurende de looptijd van jouw opdracht(en). Goed voor elkaar met aandacht vormt daarbij ons uitgangspunt.

Afbeelding
Afbeelding
Goed Opdrachtgeverschap
Tekst

Code goed opdrachtgeverschap

Samen met I-ZO Nederland heeft de ABU de code Goed Opdrachtgeverschap ontwikkeld. Deze code geeft opdrachtgevers en zelfstandigen een duidelijk kader om op een verantwoordelijke en transparante manier met elkaar zaken te doen.

Tekst

Voortdurend blijven ontwikkelen

NLP, werkdruk naar werkgeluk, overtuigen binnen één minuut of adviesvaardigheden. Via Reijn krijg je korting op verschillende trainingen van zusterorganisatie en opleider Mensium. HRM professionals krijgen bovendien nog korting op een aantal extra trainingen zoals strategische personeelsplanning en duurzame inzetbaarheid. Zo kun jij je via Reijn continu blijven ontwikkelen.

Verzekeren tegen aansprakelijkheid

In samenwerking met VLC & Partners en verzekeraar Allianz Nederland Groep heeft Reijn een exclusieve aansprakelijkheidsverzekering voor zelfstandige professionals ontwikkeld. Deze polis is uitsluitend toegankelijk voor zzp’ers die bij Reijn zijn aangesloten. Het biedt hen een ruime dekking tegen een scherpe premie.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering zzp

Slechts 20% van de zelfstandige professionals in Nederland heeft zich verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid (aov). Vaak een bewuste keuze door de hoge verzekeringskosten. Bij Reijn vinden we het belangrijk dat ook zzp’ers inkomen houden bij arbeidsongeschiktheid. Daarom hebben wij afspraken gemaakt met de vereniging SamSam. Alle zzp’ers die werken via Reijn krijgen korting op hun lidmaatschap. Zonder uitzonderingen op leeftijd of ondernemerservaring. Zo hebben onze zzp’ers toch inkomen als ze een keer onverwachts ziek zijn.

Met zzp bijeenkomsten blijf je op de hoogte

Succesvol ondernemen? Bij Reijn vinden we het belangrijk dat je altijd op de hoogte bent van relevante ontwikkelingen en dat je de mogelijkheid hebt om persoonlijk en professioneel te blijven groeien. Jaarlijks organiseren wij bijeenkomsten en events om hieraan bij te dragen. Tevens een interessante gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te netwerken.

Investeren in jouw vitaliteit

Als zelfstandige professional is het van belang dat je ook bezig bent met jouw vitaliteit. Als goed opdrachtgever wil Reijn hier graag een bijdrage aan leveren. Zo hebben we een tweetal services speciaal voor jou als zelfstandige professional die zijn/haar opdracht via Reijn uitvoert geselecteerd:

  • Wij bieden je de mogelijkheid te onderzoeken hoe het met jouw leefstijl, gezondheid en fitheid gaat. Dit kan door middel van de Vitaliteitscheck, waarmee jouw persoonlijke vitaliteit wordt gemeten. Hiermee hopen wij je bewuster te maken van jouw leefgewoonten en je te activeren deze gewoonten eventueel te verbeteren of te optimaliseren.
  • Sport en wellness draagt bij aan een gezonde levensstijl. Jij kunt daarom via Reijn sporten met een aantrekkelijke korting bij de 300 sportscholen van Fitland en Bedrijfsfitness Online. Je kunt (online) groepslessen volgen of gebruik maken van korting op een onbeperkt fitness abonnement.

Versneld betalen

Op het uitblijven van betaling door de opdrachtgever zit geen enkele zelfstandige professional te wachten. Standaard hanteren wij daarom een betalingstermijn van 30 dagen, ongeacht of de opdrachtgever de betreffende factuur al heeft betaald. Maar soms wil je gewoon net wat eerder de beschikking hebben over je geld. Om die reden kunnen zelfstandig professionals die via Reijn hun opdracht uitvoeren ervoor kiezen versneld hun factuur uitbetaald te krijgen. Dan heb je het de volgende dag al op je rekening.

Block
Foto
Image
Rinske Meulendijks
Rinske Meulendijks
Jouw contactpersoon
Bericht
Naar het formulier
Telefoon
0492 - 50 66 20