Contractmanagement

Inhoud

Zelfstandig professionals willen zich niet teveel bezig houden met administratie. Reijn begrijpt dat en ontzorgt in je ondernemerschap.

Afbeelding

Highlightblok items

 • Tekst

  Geen extra kosten

  Werkt jouw opdrachtgever met Reijn voor haar contractmanagement? Dit kost jou niets extra. Als zelfstandig professional spreek je een uurtarief af met jouw opdrachtgever. En dat is wat je betaalt krijgt.

 • Tekst

  Tijdige betaling

  Iedere zelfstandig professional wil op tijd zijn factuur betaald hebben. Daar zorgen wij dan ook voor. Zelf als de opdrachtgever niet heeft voldaan aan de betalingsverplichting, krijg jij gewoon je factuur betaald.

 • Tekst

  Eenvoudig declareren

  Administratie moet snel en makkelijk zijn. Zodat je je als zelfstandig professional kunt richten op je opdrachten en projecten. Daarom declareer je bij Reijn alles makkelijk en digitaal in de zzp-portal.

Tekst

Ondanks alle onduidelijkheid rondom de wet DBA (Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties), zijn opdrachtgevers mede verantwoordelijk voor het juist en rechtmatig inrichten van de inzet van zelfstandige professionals. Een onvolledige of onjuiste werkwijze leidt ertoe dat de Belastingdienst concludeert dat er een dienstbetrekking tussen jou en de opdrachtgever bestaat. Met de nodige (financiële) consequenties tot gevolg.

Reijn ontzorgt

Reijn heeft een eigen door de Belastingdienst goedgekeurde en geregistreerde modelovereenkomst die ervoor zorgt dat jij als zelfstandige professional zorgeloos je opdracht uitvoert bij je opdrachtgever. Reijn is jouw contractpartij. Als zelfstandig professional ontzorgen wij je waar mogelijk.

Gewoon goed geregeld

Bij deze dienstverlening wordt Reijn een derde partij in de samenwerking. Wij gaan, op basis van een goedgekeurde overeenkomst van opdracht, een (raam)overeenkomst aan met de organisatie en jou als zelfstandige professional.

Je bent ondernemer. En blijft ondernemer. Reijn is contractpartij om te zorgen dat alle administratieve en juridische processen goed verlopen. Wij zorgen voor een correcte (digitale) afhandeling van contracten, administratieve zaken, online urenregistratie, tijdige betalingen en een heldere en persoonlijke communicatie. En dat zónder het doorberekenen van kosten. Uiteraard bepaal jij in overleg met de organisatie het tarief. Op die manier zijn zowel jij als ondernemer als opdrachtgever verzekerd van de juiste inzet voor de opdracht.

Block
Foto
Image
Rinske Meulendijks
Rinske Meulendijks
Jouw contactpersoon
Bericht
Naar het formulier
Telefoon
0492 - 50 66 20