Word jij een echte van Reijn?

Subtitel
Een kunstwerk maken vraagt om visie, aandacht en passie. Dat geldt ook voor het werk van professionals in de publieke sector. Sluit je daarom aan bij Reijn of één van onze partners, en word een meester in je vak.
Paginasecties
Afbeelding
Goed Opdrachtgeverschap
Tekst

Goed Opdrachtgeverschap

Samen met het Platform Zelfstandig Ondernemers heeft de ABU de code Goed Opdrachtgeverschap ontwikkeld. Deze code geeft opdrachtgevers en zelfstandigen een duidelijk kader om op een verantwoordelijke en transparante manier met elkaar zaken te doen. Als ABU-lid onderschrijft Reijn de code Goed Opdrachtgeverschap. Wij bieden jou naast de basiszaken ook extra’s en services gedurende de looptijd van jouw opdracht(en). Goed voor elkaar met aandacht vormt daarbij ons uitgangspunt.

Afbeelding
Event
Tekst

Events en bijeenkomsten

Succesvol ondernemen? Bij Reijn vinden we het belangrijk dat je altijd op de hoogte bent van relevante ontwikkelingen en dat je de mogelijkheid hebt om persoonlijk en professioneel te blijven groeien. Jaarlijks organiseren wij bijeenkomsten en events om hieraan bij te dragen. Tevens een interessante gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te netwerken.

Afbeelding
Broodfonds
Tekst

Broodfonds

Slechts 20% van de zelfstandige professionals in Nederland heeft zich verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid. Vaak een bewuste keuze, aangezien de verzekeringskosten meestal hoog zijn. Maar met de aanhoudende groei van het aantal zzp’ers groeit ook de behoefte aan een goed alternatief. Reijn is erg enthousiast over het Broodfonds van de BroodfondsMakers. Een broodfonds is een collectieve voorziening voor arbeidsongeschiktheid, ontwikkeld dóór en vóór ondernemers. Heb je interesse? Schrijf je hier in voor een informatiebijeenkomst en ontdek of deelname aan een broodfonds iets voor jou is.

Block
Foto
Image
Randy Momoh
Randy Momoh
Jouw contactpersoon
Bericht
Naar het formulier
Telefoon
0492 - 50 66 20