Onderwijs professionals

Inhoud

Het leraren- en docententekort neemt toe. Het aantal schaarse profielen neemt toe en sommige docenten zijn bijna onvervangbaar. Onderwijsbesturen en arbeidsbemiddelaars staan tegenover elkaar. Reijn kiest voor samenwerking met het onderwijs. Samen met GoudGrijs leggen we ons als specialist toe op docenten.

Afbeelding
Paginasecties
Afbeelding
Thumbnail
Tekst

GoudGrijs

De schaarste in het onderwijs neemt toe en sommige docenten zijn bijna onvervangbaar. GoudGrijs benut het arbeidspotentieel van ervaren docenten. Zo heeft u altijd de beschikking over de beste onderwijs professionals.

meer over GoudGrijs

Tekst

Zo voldoen wij aan de vraag naar een specifieke groep schaarse profielen in het voortgezet onderwijs (VO), middelbaar beroepsonderwijs (MBO) en hoger beroepsonderwijs (HBO). En heeft u altijd de beschikking over de beste onderwijs professionals.

Als arbeidsbemiddelaar richt GoudGrijs zich op bevoegde, vakbekwame en gedreven 55- en 65-plussers. Een groep die met pensioen is en toch graag op flexibele basis voor het onderwijs beschikbaar blijft. Wij willen de kennis en ervaring van deze groep niet verloren laten gaan. Zo draagt het stimuleren van langer doorwerken en het verhogen van de arbeidsparticipatie van (vroeg)gepensioneerde docenten bij aan het terugdringen van de lerarentekorten in het onderwijs. Het mes snijdt aan twee kanten, want het zijn ook juist de leraren die met hun kennis en ervaring voor balans zorgen in een docententeam en synergie creëren met jong onderwijstalent.

Block
Foto
Image
Marjolein op de Laak
Marjolein op de Laak
Uw contactpersoon
Bericht
Naar het formulier
Telefoon
0492 - 50 66 20