Staffing van Interim management professionals

Inhoud

Sleutelposities in de organisatie wil je eigenlijk niet uitbesteden. Maar soms vraagt de situatie daarom. Zoals bij een organisatieverandering of het leggen van verbinding tussen organisaties. Op zo’n moment wil je zeker weten dat jouw organisatie er daarna beter voorstaat én dat je zelf het stokje weer over kunt nemen. Dan ben je bij Reijn aan het juiste adres.

Afbeelding
Contentblokken
Afbeelding
Galan Groep
Tekst

Galan Groep

Met ruim 35 gedreven adviseurs en managers is de Galan Groep klein genoeg om elkaar scherp te houden, groot genoeg om wezenlijke en complexe opdrachten uit te voeren en leuk genoeg om voor de meest interessante klanten te werken.

meer over Galan Groep

Tekst

Om jouw publieke organisatie te ondersteunen bij besturings-, transitie en strategische bezettingsvraagstukken, werkt Reijn samen met De Galan Groep. Een interim-management en adviesbureau met ruim 30 jaar ervaring in de overheid, het onderwijs, maatschappelijke organisaties en woningcorporaties.

Kwaliteit en discretie

De Galan Groep is vanaf de oprichting georganiseerd als netwerk van professionals dat zich heeft toegelegd op organisatietransformatie. Toegang tot en samenwerking met (leden uit) dit netwerk kenmerkt zich op een aantal aspecten:

  • Persoonlijke intake, matching en opdrachtbegeleiding door partners die diepgaand thuis zijn in jouw domein;
  • Diepgaande verkenning van probleem en benodigd profiel;
  • Introductie van interim-managers die persoonlijk bekend en gescreend zijn op behaalde resultaten en competenties;
  • Marktconforme condities en voorwaarden met daarbij diepgaande kennis van wet- en regelgeving (bijvoorbeeld Wet Normering Topinkomens);
  • Resultaatgerichte contractering en procesbegeleiding;
  • Zorgvuldige procedures voor de selectie en introductie van strategisch interim-managers. Vanzelfsprekend met in achtneming van volledige discretie.

Ons streven naar hoogwaardige dienstverlening weerspiegelt zich in onze ISO gecertificeerde werkwijze en in ons lidmaatschap van de RIM – de Raad voor Interim Management. Op basis van onze onderscheidende dienstverlening zijn we door de Rijksoverheid geselecteerd als één van de vijf aanbieders voor strategisch interim-management voor alle ministeries en de uitvoeringsorganisaties die hieraan zijn gekoppeld.

Block
Foto
Image
Marjolein op de Laak
Marjolein op de Laak
Jouw contactpersoon
Bericht
Naar het formulier
Telefoon
0492 - 50 66 20