Staffing van ICT professionals

Inhoud

Goed werkende software en systemen zijn tegenwoordig een hygiënefactor. Als het goed werkt, hoor je er niks over. Als het niet werkt, is er een groot probleem. De impact van (nieuwe) software en systemen op medewerkers in de publieke sector is vaak groot. De ICT-professionals van X-talent werken met jouw organisatie aan de digitale werkplek van de toekomst.

Afbeelding
Afbeelding
Logo X-talent
Tekst

X-talent

X-talent is een gecertificeerde partner met specialisten die ondersteuning bieden door te adviseren bij ICT-vernieuwingsprojecten en door tijdelijk technisch ICT-personeel te leveren.

meer over X-talent

Tekst

Als geen ander weten we hoe groot de impact kan zijn van nieuwe software en systemen op de werkvloer. Daarom levert X-talent interim ICT experts die zowel beschikken over diepgaande technische kennis als over uitstekende communicatieve vaardigheden. Talentontwikkeling is daarbij een van de drijfveren. Zo ontwikkelen de professionals hun technische kennis en communicatieve vaardigheden zodat ze kunnen groeien naar een rol als Azure- of AWS Solutions Architect.

Block
Foto
Image
Kim Soons
Kim Soons
Jouw contactpersoon
Bericht
Naar het formulier
Telefoon
0492 - 50 66 20