Staffing van HRM professionals

Inhoud

De afdeling HRM vormt een spilfunctie bij veel uitdagingen waar organisaties in de publieke sector voor staan. Zoals medewerkers aantrekken en behouden, het ontwikkelen van medewerkers en het doorvoeren van nieuwe wet- en regelgeving. De HRM-consultants van Reijn gaan graag voor jouw organisatie met deze thema’s aan de slag.

Afbeelding
Afbeelding
Thumbnail
Tekst

Reijn

Als onderdeel van Driessen Groep heeft Reijn al bijna 20 jaar ervaring op het gebied van HRM consultancy. Ook heeft Reijn een uitgebreid netwerk van zelfstandige HRM-professionals.

meer over Reijn

Tekst

De HRM consultants van Reijn zijn de verbinder tussen doelen en doen, tussen mens en organisatie, tussen manager en medewerker en tussen beleid en uitvoering. Met als doel een bijdrage te leveren aan dynamische en toekomstbestendige organisaties in de overheid, het onderwijs, zorg & welzijn en cultuursector. Naast kennis van HRM en van de publieke sector, kenmerken onze HRM consultants zich door een fris kritische blik, de kwaliteit om echt te luisteren en organisaties te helpen zich te verbeteren en de vernieuwen.

Naast een groep ervaren HRM consultants, krijg je bij Reijn toegang tot een inzet van fris HRM talent. Al meer dan 10 jaar bieden we talenten te kans om zich in ons eigen traineeship te ontwikkelen tot volwaardig HRM consultant. Met een uitgebreid programma aan opleiding, coaching en intervisie helpen wij deze talenten zowel professioneel als persoonlijk te groeien. Iedere trainee is anders. Maar ze zijn gelijk in hun enthousiasme, drive en lef. Met ons team van eigen trainees, consultants en een groot netwerk van interim HRM professionals leveren wij advies en ondersteuning.

Block
Foto
Image
Wendy Springvloet
Wendy Springvloet
Jouw contactpersoon
Bericht
Naar het formulier
Telefoon
0492 - 50 66 20