Staffing van Fysiek domein professionals

Inhoud

Ruimte in Nederland is schaars. Daarom gaan we hier zorgvuldig en planmatig mee om. Maar de vraag naar professionals die maatwerk leveren op het gebied van technische, beleidsmatige en bouwkundige vraagstukken neemt toe. Samen met de specialisten van Lybrae helpen we jouw organisatie te voldoen aan de vraag naar expertise binnen het fysieke domein.

Afbeelding
Afbeelding
Logo Lybrae
Tekst

Lybrae

Lybrae is opgericht in 2002 en uitgegroeid tot een onafhankelijk projectconsultancy- en adviesbureau met meer dan 250 consultants en ruim 100 opdrachtgevers. Zij ontzorgen overheden en het bedrijfsleven en bieden oplossingen bij technische, beleidsmatige en juridische vraagstukken.

meer over Lybrae

Tekst

Binnen het publieke domein neemt de vraag naar professionals die maatwerk leveren op het gebied van technische, beleidsmatige en juridische vraagstukken toe. Lybrae is in staat om flexibel en daadkrachtig te voldoen aan deze vraag.

Professionals binnen de vakgebieden bouwkunde, ruimtelijke ontwikkeling, civiele techniek, milieu en bestuursrecht zijn schaars. Binnen deze vakgebieden is er veel vraag naar consultants die opdrachtgevers ontzorgen door het vervullen van kennis en capaciteitsvraagstukken, het geven van advies of het verzorgen van opleidingen.

Met ruim 250 consultants biedt Lybrae uitkomst. Met hoogstaande kennis en ervaring hebben gemeenten, provincies en waterschappen direct toegang tot de beste professionals op het gebied van de fysieke leefomgeving.

Block
Foto
Image
Kim Soons
Kim Soons
Jouw contactpersoon
Bericht
Naar het formulier
Telefoon
0492 - 50 66 20