Staffing van Finance professionals

Inhoud

Veranderingen binnen de publieke sector zijn op grote schaal doorgevoerd. Decentralisaties in de overheid, veranderingen in het onderwijs, marktwerking in zorg & welzijn en bezuinigingen op cultuur. Deze veranderingen worden zoveel mogelijk ingepast zonder verlies aan kwaliteit. Financieel vraagt dit om behendigheid en aanpassingsvermogen. Samen met RSG Public leggen we ons als specialist toe op Finance & Control voor de publieke sector.

Afbeelding
Afbeelding
RSG Public
Tekst

RSG Public

RSG Public is een Interim-, Advies- en Recruitmentbureau op het gebied van Finance & Control. Zij staan garant voor gemotiveerde kennisspecialisten voor het publieke domein.

meer over RSG Public

Tekst

De veranderingen in de publieke sector leggen extra druk op kosten en baten, subsidiebeheersing en recht- en doelmatige besteding van budgetten. De financiële beheersing van veranderingen is cruciaal om duurzaam beleid te voeren. Reijn werkt samen met partner RSG Public voor professionals op het gebied van Accounting & Reporting, Business Control en Corporate Governance. De financieel experts van RSG Public ondersteunen rijksoverheid, gemeenten, gemeenschappelijke regelingen, zorg- en onderwijsinstellingen en woningcorporaties. De focus ligt op planning & control, verslaggeving en waardering, subsidieprojecten, treasury en compliance met wet- en regelgeving.

Block
Foto
Image
Kim Soons
Kim Soons
Jouw contactpersoon
Bericht
Naar het formulier
Telefoon
0492 - 50 66 20