Staffing van e-HRM professionals

Inhoud

Is de ‘e’ van e-HRM inmiddels overbodig? Voor de e-HRM professionals van onze zusterorganisatie IJK wel. Want digitalisering en automatisering zijn inmiddels op veel HRM deelgebieden gemeengoed. e-HRM helpt om de focus op de kernactiviteiten te houden.

Afbeelding
Afbeelding
Thumbnail
Tekst

IJK

Met inmiddels 25 jaar ervaring in de sectoren overheid, zorg & welzijn en onderwijs weet IJK goed wat er speelt. De combinatie van kennis, software én de dienstverlening door de mensen van IJK, vormt de meerwaarde voor organisaties waarvoor zij werken.

meer over IJK

Tekst

Iedere organisatie is anders, maar het is duidelijk dat de digitalisering van HRM-processen bij veel organisaties hoog op de agenda staat. En toch maakt juist het unieke karakter van elke organisatie dat er duizend-en-één manieren zijn waarop HRM-afdelingen de ontwikkeling van e-HRM aanvliegen. Willen we meedoen met de trend van digitalisering ‘omdat iedereen dat doet’? Willen we vooral administratieve werkprocessen optimaliseren? Juist meer inzicht en ruimte creëren om als strategisch adviseur van de organisatie op te treden? Of is het doel om zoveel mogelijk de eigen regie bij medewerkers en managers te leggen? Waar jouw organisatie ook voor kiest, onze interim e-HRM specialisten helpen om de focus op de kernactiviteiten te houden.

Block
Foto
Image
Kim Soons
Kim Soons
Jouw contactpersoon
Bericht
Naar het formulier
Telefoon
0492 - 50 66 20