Data professionals

Inhoud

Data helpt de publieke sector om budgetten op de juiste manier te besteden, personeelsplanning vorm te geven of burgers beter te bedienen. Data specialisten scheppen orde in de ‘information overload’ die soms ontstaat. Samen met de data specialisten van Digital Power helpen we uw organisatie om met data betere beslissingen te maken.

Afbeelding
Paginasecties
Afbeelding
Digital Power
Tekst

Digital Power

De data specialisten van helpen uw organisatie meer data gedreven werken en meer resultaat uit off- én online data te halen. De data specialisten werken veel op locatie bij opdrachtgevers, maar zijn onderdeel van een hecht team.

meer over Digital Power

Tekst

Orde in data

Data helpt de publieke sector om budgetten op de juiste manier te besteden, personeelsplanning vorm te geven of burgers beter te bedienen. Data specialisten scheppen orde in de ‘information overload’ die soms ontstaat. De data specialisten van Digital Power zijn gespecialiseerd in Data Analytics, Customer Experience, Digital Marketing en Data Science. Samen gaan we aan de slag met data verzamelen, structureren, interpreteren én transformeren naar effectieve acties. Privacy staat daarbij altijd voorop.

Block
Foto
Image
Marjolein op de Laak
Marjolein op de Laak
Uw contactpersoon
Bericht
Naar het formulier
Telefoon
0492 - 50 66 20