Managed Service Provider (MSP) externe inhuur

Inhoud

Kan jouw organisatie moeilijk aan de juiste kandidaten komen? En wil je daarnaast overzicht en grip op alle vormen van externe inhuur (payroll, uitzenden, detachering, zzp)? Dan kan Reijn fungeren als inhouse inhuurregisseur, ook wel Managed Service Provider (MSP) genoemd.

Afbeelding

Highlightblok items

 • Tekst

  Whitepaper 'Regie op inhuur'

  Wil je meer regie op externe inhuur? Onze whitepaper biedt concrete handreikingen om deze behoefte te formuleren, vorm te geven en daadwerkelijk te realiseren. Vraag hem kosteloos aan.

  Whitepaper downloaden

Tekst

De rol van de Managed Service Provider (MSP)

Als enige contractpartij voor alle inhuur zorgen wij voor geschikte kandidaten uit ons toegewijd netwerk van leveranciers en zzp’ers. Hiermee ontsluiten we indien nodig de volledige arbeidsmarkt. Vanzelfsprekend regisseren wij het volledige inhuurproces; van het zoeken van de juiste kandidaat tot en met de contractering, betaling en het leveranciersmanagement.

Het inhuurproces ondersteunen wij digitaal met professionele inhuursoftware (Vendor Management Systeem) en bijbehorende rapportages. Zo houdt jouw organisatie het overzicht en ben je verzekerd van de juiste én rechtmatige inzet van extern personeel. Ook kijken we samen met jouw organisatie hoe we structureel de inhuurkosten kunnen verlagen.

Een vorm van inhuurregie die past bij jouw organisatie

Iedere organisatie is uniek en gaat daardoor anders om met inhuur. Daarom kiest Reijn voor een aanpak die past bij de inhuurambitie en -volwassenheidsstadium van de organisatie. Wil je dat Reijn jouw organisatie ondersteunt bij het contracteren als Contractmanager, coördineren als Broker of juist het regisseren van jouw inhuur als Managed Service Provider (MSP)? In onderstaande tabel staan voor de verschillende vormen van inhuurregie de belangrijkste onderdelen benoemd die wij kunnen uitvoeren.

Tekst

Regie op inhuur

Highlightblok items

 • Tekst

  In 2 minuten inzicht in je inhuur volwassenheidsfase

  Wil je weten in welke fase de inhuur van jouw organisatie zich bevindt? De inhuurscan geeft in twee minuten inzicht waar jouw organisatie staat. Uiteraard geheel anoniem.

  Doe de inhuurscan

Tekst

Begeleiding en advies

Welke vorm van inhuurregie je ook kiest, wij denken graag met je mee en begeleiden de organisatie stap voor stap. Ons team van consultants staat klaar om in elke fase van inhuurvolwassenheid mee te denken. Ook voor een inhuurscan of advies met betrekking tot de inrichting van de flexibele schil en/of (de integratie met) strategische personeelsplanning. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Block
Foto
Image
Monique Giepmans
Monique Giepmans
Jouw contactpersoon
Bericht
Naar het formulier
Telefoon
0492 - 50 66 20