Contractmanager externe inhuur

Inhoud

Wil je in het kader van rechtmatigheid het contractbeheer van (zelfstandige) professionals uitbesteden? In dat geval treedt Reijn op als contractmanager.

Afbeelding

Highlightblok items

 • Tekst

  Whitepaper 'Regie op inhuur'

  Wil je meer regie op externe inhuur? Onze whitepaper biedt concrete handreikingen om deze behoefte te formuleren, vorm te geven en daadwerkelijk te realiseren. Vraag hem kosteloos aan.

  Whitepaper downloaden

Tekst

De rol van de Contractmanager

Bij een contractmanager beleg je als organisatie de inhuur van externe professionals met bijbehorende risico’s (o.a. wet DBA, wet inlenersaansprakelijkheid). Kies je hierbij voor Reijn, dan screenen, contracteren en factureren wij de door de organisatie geworven zzp’ers en professionals via derden. Reijn speelt zelf geen actieve rol bij de werving en selectie van professionals. Deze vorm wordt daarom ook wel brokerfunctie zonder werving en selectie genoemd.

Een vorm van inhuurregie die past bij jouw organisatie

Iedere organisatie is uniek en gaat daardoor anders om met inhuur. Daarom kiest Reijn voor een aanpak die past bij de inhuurambitie en -volwassenheidsstadium van de organisatie. Wil je dat Reijn jouw organisatie ondersteunt bij het contracteren als Contractmanager, coördineren als Broker of juist het regisseren van jouw inhuur als Managed Service Provider (MSP)? In onderstaande tabel staan voor de verschillende vormen van inhuurregie de belangrijkste onderdelen benoemd die wij kunnen uitvoeren.

Tekst

Regie op inhuur

Highlightblok items

 • Tekst

  In 2 minuten inzicht in je inhuur volwassenheidsfase

  Wil je weten in welke fase de inhuur van jouw organisatie zich bevindt? De inhuurscan geeft in twee minuten inzicht waar jouw organisatie staat. Uiteraard geheel anoniem.

  Doe de inhuurscan

Tekst

Begeleiding en advies

Welke vorm van inhuurregie je ook kiest, wij denken graag met je mee en begeleiden de organisatie stap voor stap. Ons team van consultants staat klaar om in elke fase van inhuurvolwassenheid mee te denken. Ook voor een inhuurscan of advies met betrekking tot de inrichting van de flexibele schil en/of (de integratie met) strategische personeelsplanning. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Block
Foto
Image
Monique Giepmans
Monique Giepmans
Jouw contactpersoon
Bericht
Naar het formulier
Telefoon
0492 - 50 66 20