Regie op inhuur van extern personeel

Tekst

Inhuur van extern personeel omvat in de publieke sector tussen de 15 en 25 procent van de totale loonsom. Voor organisaties is het dus van belang om hier grip op te krijgen en te houden. Als inhuurregisseur voor de publieke sector nemen wij de inhuur van jouw organisatie geheel of gedeeltelijk over. De inhuurambitie en -volwassenheidsstadium van de organisatie vormen hierbij het uitgangspunt. Zo zorgen wij voor inzicht en overzicht, een (kosten)efficiënt en rechtmatig inhuurproces en het beste talent aan boord.

Tekst

Specialist op inhuur

Een variëteit aan leveranciers van extern personeel verspreid over diverse afdelingen, locaties en divisies maakt dat zowel inkoop, Finance & Control als HRM niet altijd grip op externe inhuur ervaren. Reijn ondersteunt publieke organisaties die bij tijdelijke capaciteits- of kennisbehoefte de beste mensen willen op een rechtmatige en kostenefficiënte manier. Dit doen wij met ons team van inhuurspecialisten, professionele software en een sterk leveranciersnetwerk. Met als resultaat dat je als organisatie ontzorgd wordt en inhuur een onderdeel wordt van de totale personeelsplanning binnen de organisatie.

Bij het bepalen van de mate van ontzorging en regie nemen wij altijd de inhuurambitie en -volwassenheidsstadium van de organisatie als uitgangspunt. Op basis hiervan kunnen wij ondersteunen bij het contracteren, coördineren of juist regisseren van inhuur binnen de organisatie.

Highlightblok items

  • Tekst

    In 2 minuten inzicht in je inhuur volwassenheidsfase

    Wil je weten in welke fase de inhuur van jouw organisatie zich bevindt? De inhuurscan geeft in twee minuten inzicht waar jouw organisatie staat. Uiteraard geheel anoniem.

    Doe de inhuurscan

Block
Foto
Image
Monique Giepmans
Monique Giepmans
Jouw contactpersoon
Bericht
Naar het formulier
Telefoon
0492 - 50 66 20