Maak kennis met onze meesters

Inhoud

De juiste professional op de momenten dat jij het nodig hebt. Professionals met hart én hoofd voor de overheid, het onderwijs en zorg & welzijn. Meesters met passie voor hun vak en aandacht voor mens en organisatie. Bij Reijn krijg je toegang tot deze professionals via eigen consultants, ons netwerk van zzp’ers en gespecialiseerde partners.

Afbeelding

Highlightblok items

  • Tekst

    Een échte van Reijn

    Ons netwerk bestaat uit professionals met hart én hoofd voor de publieke sector. Professionals die wij bestempelen als een écht van Reijn. Benaderbaar en sociaal. Ze staan open voor feedback en kunnen zich kwetsbaar opstellen om zo zichzelf te ontwikkelen. Ze durven een eigen visie en mening te vormen, te delen en hier voor te staan.

    Vind direct de professional die jij zoekt

Afbeelding
Goed Opdrachtgeverschap
Tekst

Goed opdrachtgeverschap

Als ABU-lid onderschrijft Reijn de code Goed Opdrachtgeverschap. Maar we gaan verder. Naast de basiszaken bieden wij gedurende de looptijd van hun opdracht(en) onze professionals ook extra’s en services, zoals ontwikkelmogelijkheden, korting op verzekeringen, aandacht voor vitaliteit en de mogelijk om de factuur versneld te laten betalen. Goed voor elkaar met aandacht vormt daarbij ons uitgangspunt.

Afbeelding
Wrna
Tekst

Op zoek naar een professional?

Reijn staat voor je klaar om de professional te vinden die jij zoekt. We richten ons primair op de vakgebieden HRM, ruimtelijk domein, interim management, juridisch, mobiliteit, zorg, sociaal domein, data, ICT, e-HRM en finance. Heb jij een tijdelijke opdracht waarvoor je op zoek bent naar de perfecte professional? Wij gaan graag voor jou op zoek.

Stuur jouw vacature of opdracht in

Afbeelding
Event
Tekst

Regie op inhuur van extern personeel

Een variëteit aan leveranciers van extern personeel verspreid over diverse afdelingen, locaties en divisies maakt dat zowel inkoop, Finance & Control als HRM niet altijd grip op externe inhuur ervaren. Reijn ondersteunt publieke organisaties op een rechtmatige en kostenefficiënte manier bij het contracteren, coördineren of juist regisseren van inhuur binnen de organisatie.

Pak regie op jouw inhuur

Block
Foto
Image
Brian Holtrop
Brian Holtrop
Jouw contactpersoon
Bericht
Naar het formulier
Telefoon
0492 - 50 66 20