Zzp-contractmanagement

Inhoud

Goed opdrachtgeverschap als uitgangspunt bij de inzet van zzp’ers. Met zzp-contractmanagement van Reijn geeft u hier direct invulling aan.

Afbeelding
Paginasecties

Highlightblok items

 • Tekst

  Grip op inhuur

  Binnen iedere organisatie werken zzp’ers. Dit kan al snel onoverzichtelijk worden.  Bij een samenwerking met Reijn ziet u in onze ZZP-portal direct hoe het staat met de inzet van zzp’ers binnen uw organisatie.

 • Tekst

  Goed opdrachtgeverschap

  Zelfstandig professionals krijgen tijdig (vooruit)betaald. En dit kost ze niets. Uw tariefafspraken facturen wij één-op-één door. Goed opdrachtgeverschap zoals dit past bij organisaties in de publieke sector.

Tekst

Zelfstandig professionals (zzp’ers) in de publieke sector zijn van vitaal belang. Deze groep is omvangrijk en maken bij veel organisatie een waardevol onderdeel uit van de flexibele schil. En hun inzet moet gewoon goed geregeld zijn, zodat zij voor uw organisatie het verschil kunnen maken. Kies daarom voor zzp-contractmanagement van Reijn.

Want als u kiest voor zzp-contractmanagement bij Reijn voldoet u als publieke organisatie niet alleen aan de wettelijke inspanningsverplichting, maar geeft u ook het goede voorbeeld. Waarom? U houdt grip op uw inhuur en zelfstandige professionals krijgen tijdig (vooruit)betaald. En dit kost de zelfstandige professional niets. Uw tariefafspraken facturen wij één-op-één door. Want dat past bij goed opdrachtgeverschap in de publieke sector vinden wij.

Waar goed opdrachtgeverschap stopt, gaan wij verder

Reijn is een derde contractpartij in de samenwerking. Wij gaan, op basis van een goedgekeurde overeenkomst van de opdracht, een (raam)overeenkomst aan met uw organisatie en de zelfstandige professional(s) en/of diens leverancier. De zogenoemde driehoeksverhouding waarvoor Reijn uiteraard NEN-gecertificeerd is. Door het aangaan en beheren van inhuurcontracten nemen wij de inhuurrisico’s van u over en ontzorgen wij u op administratief gebied.

U kunt een eigen maatwerkovereenkomst opstellen en voorleggen aan de Belastingdienst. Maar u kunt ook gebruik maken van Reijn als tussenpersoon. Reijn heeft een eigen door de Belastingdienst goedgekeurde en geregistreerde overeenkomst die ervoor zorgt dat de zelfstandige professional bij uw organisatie de opdracht uitvoert en Reijn optreedt als contractpartij. 

Werkwijze

Opdracht- en tariefafspraken maakt u met de zelfstandig professionals. Pas als hier overeenstemming over bereikt is, komt Reijn in beeld. Om te zorgen dat u geen omkijken heeft naar de administratieve, financiële en juridische zaken, verzorgen wij de volgende zaken voor u:

 • digitaal aanmeldproces;
 • controle op zelfstandig ondernemerschap en benodigde documenten en registraties;
 • controle op polis bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheidsverzekering;
 • opstellen, beheren en aangaan van door Belastingdienst goedgekeurde opdrachtovereenkomsten;
 • overnemen van arbeidsrechtelijke en fiscale risico’s;
 • controle van praktische uitvoering gerelateerd aan de opgestelde overeenkomst middels een tevens door de Belastingdienst goedgekeurd control framework;
 • digitale urenregistratie en facturatie: u ontvangt als opdrachtgever één (verzamel)factuur;
 • betalen van de zelfstandige professional(s).
 • Het enige waar u verantwoordelijk voor bent is de afspraken met en aansturing van de zzp’er. En natuurlijk de betaling van de verzamelfactuur voor de zzp’ers.

Goed opdrachtgeverschap

Niet alleen uw organisatie bieden wij een goede dienstverlening, maar ook de zelfstandige professional. Naast de basiszaken zoals een correcte (digitale) afhandeling van administratieve zaken, online urenregistratie, tijdige betalingen en een heldere communicatie, bieden wij de met Reijn verbonden zelfstandige professionals gedurende de looptijd van hun opdracht(en) enkele extra’s. Zo kunnen ze altijd bij onze back-office terecht voor vragen, organiseren wij periodiek netwerk- en themabijeenkomsten en bieden wij hen aanvullende services. Vanzelfsprekend onderschrijft Reijn als ABU-lid de code Goed Opdrachtgeverschap.

Block
Foto
Image
Monique Giepmans
Monique Giepmans
Uw contactpersoon
Bericht
Naar het formulier
Telefoon
0492 - 50 66 20