Zzp-contractmanagement

Inhoud

Goed opdrachtgeverschap als uitgangspunt bij de inzet van zzp’ers. Met zzp-contractmanagement van Reijn geef je hier direct invulling aan.

Afbeelding
Contentblokken

Highlightblok items

 • Tekst

  Grip op inhuur

  Binnen iedere organisatie werken zzp’ers. Dit kan al snel onoverzichtelijk worden. Bij een samenwerking met Reijn zie je in onze ZZP-portal direct hoe het staat met de inzet van zzp’ers binnen jouw organisatie.

 • Tekst

  Goed opdrachtgeverschap

  Zelfstandig professionals krijgen tijdig (vooruit)betaald. En dit kost ze niets. Tariefafspraken factureren wij één-op-één door. Goed opdrachtgeverschap zoals dit past bij organisaties in de publieke sector.

Tekst

Zelfstandig professionals (zzp’ers) in de publieke sector zijn van vitaal belang. Deze groep is omvangrijk en maakt bij veel organisatie een waardevol onderdeel uit van de flexibele schil. Hun inzet moet dan ook gewoon goed geregeld zijn, zodat zij voor jouw organisatie het verschil kunnen maken. Kies daarom voor zzp-contractmanagement van Reijn.

Met zzp-contractmanagement van Reijn voldoe je als publieke organisatie niet alleen aan de wettelijke inspanningsverplichting, maar geef je ook het goede voorbeeld. Waarom? Je houdt grip op inhuur en zelfstandige professionals krijgen tijdig (vooruit)betaald. Dit kost de zelfstandige professional niets; jouw tariefafspraken factureren wij één-op-één door. Want dat past bij goed opdrachtgeverschap in de publieke sector vinden wij.

Wij verzorgen ook het contractmanagement voor intermediairs.

Geen inhuurrisico’s

Reijn is een derde contractpartij in de samenwerking. Wij gaan, op basis van een goedgekeurde overeenkomst van de opdracht, een (raam)overeenkomst aan met jouw organisatie en de zelfstandige professional(s) en/of diens leverancier. De zogenoemde driehoeksverhouding waarvoor Reijn uiteraard NEN-gecertificeerd is. Door het aangaan en beheren van inhuurcontracten nemen wij de inhuurrisico’s van je over en ontzorgen wij je op administratief gebied.

Je kunt een eigen maatwerkovereenkomst opstellen en voorleggen aan de Belastingdienst. Maar je kunt ook gebruik maken van Reijn als tussenpersoon. Reijn heeft een eigen door de Belastingdienst goedgekeurde en geregistreerde overeenkomst die ervoor zorgt dat de zelfstandige professional bij jouw organisatie de opdracht uitvoert en Reijn optreedt als contractpartij.

Werkwijze

Opdracht- en tariefafspraken maak je met de zelfstandig professionals. Pas als hier overeenstemming over bereikt is, komt Reijn in beeld. Om te zorgen dat je geen omkijken hebt naar de administratieve, financiële en juridische zaken, verzorgen wij de volgende zaken:

 • digitaal aanmeldproces;
 • controle op zelfstandig ondernemerschap en benodigde documenten en registraties;
 • controle op polis bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheidsverzekering;
 • opstellen, beheren en aangaan van door Belastingdienst goedgekeurde opdrachtovereenkomsten;
 • overnemen van arbeidsrechtelijke en fiscale risico’s;
 • controle van praktische uitvoering gerelateerd aan de opgestelde overeenkomst middels een tevens door de Belastingdienst goedgekeurd control framework;
 • digitale urenregistratie en facturatie: je ontvangt als opdrachtgever één (verzamel)factuur;
 • betalen van de zelfstandige professional(s).

Het enige waar je verantwoordelijk voor bent zijn de afspraken met en aansturing van de zzp’er. En natuurlijk de betaling van de verzamelfactuur voor de zzp’ers.

Goed opdrachtgeverschap

Niet alleen jouw organisatie bieden wij een goede dienstverlening, maar ook de zelfstandige professional. Naast de basiszaken zoals een correcte (digitale) afhandeling van administratieve zaken, online urenregistratie, tijdige betalingen en een heldere communicatie, bieden wij de met Reijn verbonden zelfstandige professionals enkele extra’s. Zo kunnen ze altijd bij onze back-office terecht voor vragen, organiseren wij periodiek netwerk- en themabijeenkomsten en bieden wij hen aanvullende services.

Image
Logo_Platform_ZZP

Vanzelfsprekend onderschrijft Reijn als ABU-lid de code Goed Opdrachtgeverschap. Daarnaast zijn we lid van het Platform zzp dienstverleners.

Block
Foto
Image
Monique Giepmans
Monique Giepmans
Jouw contactpersoon
Bericht
Naar het formulier
Telefoon
0492 - 50 66 20