Interim ICT professionals & IT consultancy

Inhoud

Als geen ander weten we hoe groot de impact kan zijn van nieuwe software en systemen op de werkvloer. Een interim ICT specialist via Reijn ondersteunt in het domein van ICT infrastructuur en cloudmigratie. We ondersteunen in het hele proces: van advies en inrichting tot en met applicatiebeheer. Het resultaat? Een digitale werkplek die snel, toegankelijk, veilig en betrouwbaar is, zodat de medewerkers overal en altijd kunt blijven werken.

Afbeelding
Contentblokken

Highlightblok items

  • Tekst

    ICT consultancy via Reijn

    Via Reijn krijg je toegang tot een netwerk met ervaren ICT professionals die beschikken over diepgaande technische kennis en uitstekende communicatieve vaardigheden.

    Benieuwd naar de mogelijkheden?

Tekst

Beschik je over een opdracht en zoek je een ervaren ICT consultant? Of wil je voor langere tijd een ICT expert inhuren op interim basis? Vrijwel alles is mogelijk! Wij bemiddelen in onder andere de volgende profielen:

Automation engineer, AWS Architect, Cloud engineer, Domein architect, ICT-infrastructure consultant, Microsoft specialist, Migratie Architect, Network consultant, Solution Architect, Support specialist, Werkplekbeheerder, Windows Server beheerder en Wireless specialist.

De inhuur van ICT professionals gewoon goed geregeld

Reijn garandeert goede professionals tegen transparante en eerlijke tarieven. Zorgen over rechtmatigheid en administratie hoef je je niet te maken. Dit is bij Reijn altijd goed en juist geregeld omdat wij optreden als contractpartij. Zo houd je grip op de externe inhuur binnen je organisatie.

Maak hieronder alvast kennis met onze professionals. Wil je meer weten en een advies op maat, maak dan vrijblijvend een afspraak.

Tekst

Maak kennis met onze ICT professionals

Block
Foto
Image
Marjolein op de Laak
Marjolein op de Laak
Jouw contactpersoon
Bericht
Naar het formulier
Telefoon
0492 - 50 66 20