Interim HRM professionals & HR consultancy

Inhoud

De afdeling HRM vormt een spilfunctie bij veel uitdagingen, zoals medewerkers aantrekken en behouden, het ontwikkelen van medewerkers en het doorvoeren van nieuwe wet- en regelgeving. De HRM-consultants van Reijn gaan graag voor jouw organisatie met deze thema’s aan de slag.

Afbeelding
Contentblokken

Highlightblok items

  • Tekst

    HRM consultancy via Reijn

    Via Reijn krijg je toegang tot een netwerk met ervaren HRM professionals. De HRM consultants van Reijn zijn de verbinder tussen doelen en doen, tussen mens en organisatie, tussen manager en medewerker en tussen beleid en uitvoering. Met als doel een bijdrage te leveren aan dynamische en toekomstbestendige organisaties.

    Benieuwd naar de mogelijkheden?

Tekst

Beschik je over een opdracht en zoek je een HRM consultant? Of wil je voor langere tijd een HRM expert inhuren op interim basis? Vrijwel alles is mogelijk! Wij bemiddelen in zowel ervaren HRM consultants als trainee HRM consultants.

De inhuur van HRM professionals gewoon goed geregeld

Reijn garandeert goede professionals tegen transparante en eerlijke tarieven. Zorgen over rechtmatigheid en administratie hoef je je niet te maken. Dit is bij Reijn altijd goed en juist geregeld omdat wij optreden als contractpartij. Zo houd je grip op de externe inhuur binnen je organisatie.

Maak hieronder alvast kennis met onze professionals. Wil je meer weten en een advies op maat, maak dan vrijblijvend een afspraak.

Tekst

Maak kennis met onze HRM professionals

Block
Foto
Image
Marjolein op de Laak
Marjolein op de Laak
Jouw contactpersoon
Bericht
Naar het formulier
Telefoon
0492 - 50 66 20