Overslaan en naar de inhoud gaan

Aanmelden in ons netwerk

Image
Reijn
Tekst

Word jij een échte van Reijn?

Een kunstwerk maken vraagt om visie, aandacht en passie. Dat geldt ook voor het werk van professionals in de publieke sector. Via Reijn werken alleen echte meesters. Meesters met passie voor hun vak en aandacht voor mens en organisatie. Ambachtslieden die (graag) werken in en voor de publieke sector. Ben jij die specialist in een van de domeinen waar wij actief zijn? Of wil je gewoon kennismaken met Reijn en de mogelijkheden voor jou? Schrijf je dan in of sluit je aan bij Reijn en word een meester in je vak, ontwikkel jezelf en profiteer van een groot netwerk van zzp’ers én opdrachtgevers.

Tekst

Toegang tot ons netwerk

Tekst

Als specialist in de publieke sector hebben we een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers en opdrachten. Het netwerk van Reijn omvat meer dan 1.000 organisaties. Dit is jouw kans om er gebruik van te maken. Als een echte van Reijn krijgt jouw profiel een plek op onze website en kunnen opdrachtgevers jou direct benaderen voor interessante opdrachten. En hebben wij een interessante opdracht? Dan heb jij als een echte van Reijn als eerste de kans om hierop te reageren.

Meld je aan in ons netwerk

Ben jij een échte van Reijn? Ben je op zoek naar een uitdagende opdracht? En wil jij gebruik maken van het netwerk van Reijn in de publieke sector? Meld je dan aan voor een kennismakingsgesprek met een van onze consultants waarin we open en eerlijk met jou naar de (on)mogelijkheden kijken

Aanmelden kennismakingsgesprek

Image
Reijn

De HRM-Ambachtstest

HRM vandaag de dag vraagt om sterke professionals die kleur durven te bekennen. Die als meesters in hun vakgebied meegaan met de ontwikkelingen en de uitdagingen voor hun organisatie omzetten in kansen en mogelijkheden. Wij leggen je graag 14 stellingen voor die onze visie op HRM benadrukken. Durf jij kleur te bekennen?

Start de test

Image
Consultancy Reijn

Deelname aan het exclusieve Reijn-event

Eén keer per jaar organiseren wij een groots Reijn-event voor onze zelfstandige professionals. Een dag in het teken van jou als professional, relevante ontwikkelingen en persoonlijk en professioneel blijven groeien.

Image
Reijn

Maatschappelijk relevant werk

Werken voor de publieke sector doe je voor ons allemaal. Maatschappelijk relevant werk dus. Wij richten ons primair op de volgende vakgebieden HRM, Ruimtelijk Domein, Interim Management, Juridisch, Mobiliteit, Zorg, Sociaal Domein, Data, ICT, E-HRM en Finance.

Image
Reijn professionals
Tekst

Contact met Reijn

Ben jij een échte van Reijn? Ben je op zoek naar een uitdagende opdracht? En wil jij gebruik maken van het netwerk van Reijn in de publieke sector? Sluit je dan aan bij Reijn en word een meester in je vak, ontwikkel jezelf en profiteer van een groot netwerk van zzp’ers, gespecialiseerde partners én opdrachtgevers.

ja, ik wil meer weten