Overslaan en naar de inhoud gaan

Goed opdrachtgeverschap

Image
Reijn
Tekst

Goed voor elkaar met aandacht

Als ABU-lid onderschrijft Reijn de code Goed Opdrachtgeverschap. Maar Reijn gaat verder. Daarom bieden wij jou naast de basiszaken ook extra’s en services gedurende de looptijd van jouw opdracht(en). Goed voor elkaar met aandacht vormt daarbij ons uitgangspunt.

Tekst

Code goed opdrachtgeverschap

Tekst

Samen met I-ZO Nederland heeft de ABU de code Goed Opdrachtgeverschap ontwikkeld. Deze code geeft opdrachtgevers en zelfstandigen een duidelijk kader om op een verantwoordelijke en transparante manier met elkaar zaken te doen.

Versneld betalen

Op het uitblijven van betaling door de opdrachtgever zit geen enkele zelfstandige professional te wachten. Standaard hanteren wij daarom een betalingstermijn van 30 dagen, ongeacht of de opdrachtgever de betreffende factuur al heeft betaald. Maar soms wil je gewoon net wat eerder de beschikking hebben over je geld. Om die reden kunnen zelfstandig professionals die via Reijn hun opdracht uitvoeren ervoor kiezen versneld hun factuur uitbetaald te krijgen. Dan heb je het de volgende dag al op je rekening.

Image
Reijn
Tekst

De 4 O's

Vanuit de 4 O's geven wij vorm aan goed opdrachtgeverschap. Dit vinden wij belangrijk, want wij geloven dat je alleen verbinding maakt als je daadwerkelijk aandacht aan elkaar geeft.

Accordeon item
Tekst

Als professional wil je bezig zijn met je vakmanschap. Wij ontzorgen jou daarom graag als het gaat om alle contractzaken, maar ook kun je eenvoudig in de gebruiksvriendelijke portal je declaratie- en facturatie verwerken. Wij zorgen ervoor dat je altijd op tijd (binnen 30 dagen) wordt betaald en zelfs versneld betalen is mogelijk. Er is geen sprake van een concurrentie- of relatiebeding. Je ontvangt via Reijn korting op een beroeps- en aansprakelijkheidsverzekering en AOV. En wil je weten hoe het met je gezondheid zit? Dan bieden we jou een gratis vitaliteitscan aan.

Tekst

Wij verbinden jou als professional graag aan onze klanten uit de publieke sector. Op het Reijn plein kun je als professional zelf op alle openstaande opdrachten en projecten reageren. Daarnaast staat een persoonlijke consultant voor je klaar bij vragen en advies. En met je eigen Reijn profiel kun je jouw ambacht nog meer profileren. Ook denken wij bij actieve doorbemiddeling graag met jou mee.

Tekst

Speciaal voor professionals organiseren wij naast diverse kennis- en netwerksessies ook jaarlijks het ZZP-event, waarbij de zelfstandige professional centraal staat. Een dag waarop inspirerende sprekers je alles vertellen over de laatste onderwerpen zoals creatief ondernemen en werkgeluk. De dag sluiten we altijd gezamenlijk af met een borrel waar voldoende ruimte is om elkaar te ontmoeten en te netwerken.

Tekst

Wil jij ook voortdurend blijven ontwikkelen? NLP, werkdruk naar werkgeluk, overtuigen binnen één minuut of adviesvaardigheden. Via Reijn krijg je korting op verschillende trainingen van zusterorganisatie en opleider Mensium. HRM-professionals krijgen bovendien nog korting op een aantal extra trainingen zoals strategische personeelsplanning en duurzame inzetbaarheid. Zo kun jij je via Reijn continu blijven ontwikkelen.

Image
Reijn

Met zzp-bijeenkomsten blijf je op de hoogte

Succesvol ondernemen? Bij Reijn vinden we het belangrijk dat je altijd op de hoogte bent van relevante ontwikkelingen en dat je de mogelijkheid hebt om persoonlijk en professioneel te blijven groeien. Jaarlijks organiseren wij bijeenkomsten en events om hieraan bij te dragen. Tevens een interessante gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te netwerken.

Image
Reijn

Investeren in jouw vitaliteit

Als zelfstandige professional is het van belang dat je ook bezig bent met jouw vitaliteit. Als goed opdrachtgever wil Reijn hier graag een bijdrage aan leveren. Zo hebben we een tweetal services speciaal voor jou als zelfstandige professional die zijn/haar opdracht via Reijn uitvoert geselecteerd:

  • Wij bieden je de mogelijkheid te onderzoeken hoe het met jouw leefstijl, gezondheid en fitheid gaat. Dit kan door middel van de Vitaliteitscheck, waarmee jouw persoonlijke vitaliteit wordt gemeten. Hiermee hopen wij je bewuster te maken van jouw leefgewoonten en je te activeren deze gewoonten eventueel te verbeteren of te optimaliseren.
  • Sport en wellness draagt bij aan een gezonde levensstijl. Jij kunt daarom via Reijn sporten met een aantrekkelijke korting bij de 300 sportscholen van Fitland en Bedrijfsfitness Online. Je kunt (online) groepslessen volgen of gebruik maken van korting op een onbeperkt fitness abonnement.

Image
Reijn
Tekst

Contact met Reijn

Ben jij een échte van Reijn? Ben je op zoek naar een uitdagende opdracht? En wil jij gebruik maken van het netwerk van Reijn in de publieke sector? Sluit je dan aan bij Reijn en word een meester in je vak, ontwikkel jezelf en profiteer van een groot netwerk van zzp’ers, gespecialiseerde partners én opdrachtgevers.

ja, ik wil meer weten