Overslaan en naar de inhoud gaan
Profielfoto
Image

Roel Cools

Primaire functie
Interim Data analist
Profielfoto
Image
Profieltekst

Momenteel ben ik fulltime actief binnen Signify als data-analist voor de mobiele app data, als onderdeel van het grotere Hue iOT platform. Daarnaast heb ik een opleiding Economische Psychologie afgerond waarbij ik tijdens mijn opleiding veelvuldig gebruik moest maken van statistische data en analyses om gemeenschappelijke psychologische processen bloot te leggen. Ik heb met betrekking tot mijn huidige werkzaamheden ruime ervaring opgedaan in het verzamelen, specificeren, analyseren en monitoren van business-specifieke metrics gerelateerd aan mobiele applicaties. Verder ben ik een betrokken en gezellige collega die graag anderen verder helpt.

 • Sectoren
  Private sector, Publieke sector
 • Functies
  Data analist
 • Thema's
  Analytics tooling, Customer journey, Dashboarding, Data analyse, Database, Digitale transformatie, Implementatie, Inzichten, KPI (framework), Meetbare marketing campagnes, Queries, Quick scan, Tagging, Visualisatie, Web analyse, Webtagging tools
 • Werkniveau
  Junior

Opdrachten

Een professional heeft een diversiteit aan opdrachten. Om een beeld te geven, krijgt u een klein inkijkje.
 • Bedrijf
  Philips/Signify (Hue)
  Functie
  Data Analist
  Omschrijving
  Hoofdverantwoordelijk voor de data analyse van het mobiele applicatie gebruik voor het Philips Hue iOT platform. Kerntaken beslaan het verzamelen van business behoefte en deze vertalen naar implementeerbare specificaties. Het testen van de implementaties op Android en iOS, het monitoren van de data kwaliteit in de verschillende analyse tools. Het creëren en visualiseren van inzichten op basis van de beschikbare data. Geven van trainingen over verschillende tools aan Product managers om self-service te vergroten.
 • Bedrijf
  Dynamic Concepts consultancy
  Functie
  Data analist
  Omschrijving
  Verzamelen, analyseren en presenteren van kwalitatieve en kwantitatieve informatie.

Wil je kennismaken met Roel of een van onze andere professionals?

tarief & beschikbaarheid