Overslaan en naar de inhoud gaan
Profielfoto
Image
Reijn

Marien Willemsen

Primaire functie
Interim HR-adviseur
Profielfoto
Image
Reijn
Profieltekst

Ik werk als adviseur voor de publieke zaak: gemeenten, provincies, veiligheidsregio's, omgevingsdiensten. Opdrachten die ik verricht zijn het adviseren aan bestuur en management, uitvoeren van reorganisaties, voorbereiden van ambtelijke fusies en van privatiseringen. Ik heb ervaring in het adviseren aan de WOR-bestuurder in het overleg met de OR en in het bijstaan van de portefeuillehouder P&O in het overleg met de vakorganisaties. In eerdere opdrachten heb ik gezorgd voor de invoering van de WNRA en het opstellen van het Personeelshandboek. Ik beschik over de certificering om het HR21-functiewaarderingssysteem toe te passen. Ik heb ervaring met functiewaardering en de invoering van HR21. Ook met opstellen en implementeren van nieuw beleid heb ik de nodige ervaring, zoals verzuimbeleid en arbeidsomstandighedenbeleid.
Collega's waarderen mij om mijn adviezen, ik ben collegiaal, ik heb een brede vakkennis en ik werk klant- en oplossingsgericht. Ik doe graag iets extra voor de managers die ik als klant heb. Ik kan mijn adviezen goed onderbouwen en ik wijs mijn klanten op de consequenties als zij een keuze maken. Ik ga een slechtnieuwsgesprek niet uit de weg en ik kan ook managers daarin terzijde staan als dat nodig is. Tegelijkertijd blijf ik tijdens mijn opdracht goed in het oog houden welke afspraken ik heb gemaakt met mijn opdrachtgever.
Ik laat mij niet leiden door de waan van de dag en ik houd goed langere termijn doelstellingen in de gaten. Ik ben resultaatgericht, betrokken bij mijn werk en mijn collega's. Ik krijg veel voldoening uit mijn eigen werk. Dat geldt voor mijn eigen werkresultaat, maar zeker ook als ik zie dat ik mijn collega’s kan motiveren en stimuleren.

 • Sectoren
  Overheid
 • Functies
  HR-adviseur
 • Thema's
  Advies, Arbeidsvoorwaarden, Verzuim
 • Werkniveau
  Senior

Wil je kennismaken met Marien of een van onze andere professionals?

tarief & beschikbaarheid