Profielfoto
Image
Malon

Malon Lormans

Primaire functie
Interim Trainee HRM-consultant
Profielfoto
Image
Malon
Profieltekst

Met mijn passie voor HRM wil ik graag mijn steentje bijdragen aan de publieke sector. Al vroeg in mijn studie werd mijn aandacht getrokken naar de mens in de organisatie. Werknemers zijn immers, als je het mij vraagt, de belangrijkste schakel in een organisatie. Ik blijf echter ook altijd bewust van de vraag en het doel van de organisatie zelf; een wisselwerking waarbij mijn bedrijfskundige achtergrond goed van pas komt. In mijn werk stel ik me toegankelijk op en vind ik het belangrijk open te staan voor elkaars perspectief en de verbinding aan te gaan. Mijn open houding, leergierigheid, gedrevenheid en kritische blik zet ik in om een optimaal resultaat te behalen.

 • Sectoren
  Onderwijs, Overheid, Zorg
 • Functies
  Trainee HRM-consultant
 • Thema's
  Duurzame inzetbaarheid, Organisatieontwikkeling, Organisatieveranderingen, Strategische personeelsplanning, Verzuim, Werkgeluk
 • Werkniveau
  Junior

Opdrachten

Een professional heeft een diversiteit aan opdrachten. Om een beeld te geven, krijgt u een klein inkijkje.
 • Bedrijf
  Reijn
  Functie
  trainee HRM-consultant
  Omschrijving
  Malon is per oktober 2021 gestart met het HR-traineeship binnen Reijn. Tijdens dit traineeship krijgt zij een uitgebreid programma aan training, opleiding, coaching en intervisie op HRM-gebied. Tegelijkertijd is zij inzetbaar als Junior HR-professional om direct ervaring op te doen in de praktijk.
 • Bedrijf
  Acture B.V.
  Functie
  Casemanager intake
  Omschrijving
  Acture B.V. is een private uitvoerder van sociale zekerheid voor de Nederlandse flexbranche. Als casemanager bij team claim & intake was ik verantwoordelijk voor het in behandeling nemen van nieuwe ziekmeldingen vanuit uitzendbureaus. Hierbij nam ik contact op met werknemers en begeleid ik hen gedurende de eerste week van hun ziekmelding.

Wil je kennismaken met Malon of een van onze andere professionals?

tarief & beschikbaarheid