Profielfoto
Image
Iris

Iris Nouwen

Primaire functie
Interim Trainee HRM-consultant
Profielfoto
Image
Iris
Profieltekst

In contact zijn met mensen is iets wat mij veel energie geeft. Ik vind het belangrijk dat iedereen op zijn of haar plek zit en gelukkig is in zijn of haar werk. Ik vind het mooi om het beste uit mensen naar boven te halen waardoor organisaties zich kunnen ontwikkelen en groeien. Ook vind ik het belangrijk om de belangen van verschillende partijen te behartigen en zie ik het als een uitdaging om een tussenweg te vinden die iedereen schikt. Met mijn doorzettingsvermogen ga ik voor de best passende oplossing voor alle betrokkenen. Daarnaast vind ik het belangrijk hier mijn verantwoordelijkheid in te nemen en transparant en georganiseerd te werk te gaan. Ik ben breed georiënteerd en kijk ernaar uit te ontdekken op welke gebieden ik het verschil kan maken. Ik sta open voor nieuwe werkwijzen en ik geloof erin dat we samen verder komen dan alleen.

 • Sectoren
  Cultuur, Onderwijs, Overheid, Zorg
 • Functies
  Trainee HRM-consultant
 • Thema's
  Duurzame inzetbaarheid, Employer branding, Opleiding en ontwikkeling, Organisatieontwikkeling, Performance management, Recruitment, Strategische personeelsplanning, Verzuim, Werkgeluk
 • Werkniveau
  Junior

Opdrachten

Een professional heeft een diversiteit aan opdrachten. Om een beeld te geven, krijgt u een klein inkijkje.
 • Bedrijf
  Reijn
  Functie
  trainee HRM-consultant
  Omschrijving
  Iris is per oktober 2021 gestart met het HR-traineeship binnen Reijn. Tijdens dit traineeship krijgt zij een uitgebreid programma aan training, opleiding, coaching en intervisie op HRM-gebied. Tegelijkertijd is zij inzetbaar als Junior HR-professional om direct ervaring op te doen in de praktijk.
 • Bedrijf
  Renewi Nederland B.V.
  Functie
  Employee HR Support
  Omschrijving
  Zorg dragen voor een overzicht met betrekking tot de taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden van diverse functies van de divisie Chemicals.

Wil je kennismaken met Iris of een van onze andere professionals?

tarief & beschikbaarheid