Overslaan en naar de inhoud gaan
Profielfoto
Image
Gerard Bertelink

Gerard Bertelink

Primaire functie
Interim Arbeidsjuridisch adviseur
Profielfoto
Image
Gerard Bertelink
Profieltekst

Ik ben een zeer ervaren HR adviseur, met een specialisatie in het arbeidsrecht en arbeidsvoorwaardenbeleid. Na een lange tijd als arbeidsjuridisch adviseur bij de gemeente Ede te hebben gewerkt, ben ik in 2017 als zzp’er begonnen. In die rol heb ik diverse opdrachten mogen verrichten bij verschillende publieke organisaties, waarbij het zwaartepunt vaak lag op complexe arbeidsjuridische vraagstukken.

Voor Reijn heb ik vorig jaar gewerkt als WNRA consultant, waarbij ik diverse organisaties heb geholpen met de implementatie van de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren. Momenteel werk ik voor Reijn bij een onderwijsorganisatie, waar ik in het kader van de fusie van vijf stichtingen het nieuwe arbeidsvoorwaardenbeleid vorm geef.

Men omschrijft mij als een rustige man, die analytisch en resultaatgericht te werk gaat. Ik maak makkelijk de verbinding, weet duidelijk uitleg te geven aan ingewikkelde materie en kan dit goed op papier zetten.

 • Sectoren
  Overheid
 • Functies
  Arbeidsjuridisch adviseur, Beleidsadviseur
 • Thema's
  Advies, Arbeidsrecht, Arbeidsvoorwaarden, Functiewaardering, Individuele casuistiek, Organisatieveranderingen, Wet Normalisering Rechtspositie Ambtenaren (Wnra), Wet- & regelgeving
 • Werkniveau
  Senior

Wil je kennismaken met Gerard of een van onze andere professionals?

tarief & beschikbaarheid