Overslaan en naar de inhoud gaan
Profielfoto
Image

Christiaan Janssen

Primaire functie
Interim HRM-consultant
Profielfoto
Image
Profieltekst

Als ervaren HRM-professional ben ik gedreven om mijn kennis en ervaring in te zetten om organisaties en mensen verder te brengen. Om dit te bereiken ben ik betrokken, gericht op procesverbetering en maak ik de koppeling tussen de langetermijnvisie en concrete acties. Hierbij geloof ik ook in people analytics en een meer datagedreven HRM-aanpak. Een thema dat de komende jaren nog meer onderdeel gaat uitmaken binnen organisaties. Ik help organisaties graag bij de weg hier naartoe en bij de uitvoering hiervan. Door mijn betrokken en open houding ervaren mijn collega's mij als toegankelijk. Ook breng ik sfeer, rust en overzicht.

 • Sectoren
  Onderwijs, Overheid, Zorg
 • Functies
  HRM-consultant
 • Thema's
  Datagedreven HR, Duurzame inzetbaarheid, HR Analytics, Organisatieontwikkeling, Procesoptimalisatie, Salaris en arbeidsvoorwaarden, Wet arbeidsmarkt in balans (WAB), Wet Normalisering Rechtspositie Ambtenaren (Wnra)
 • Werkniveau
  Senior

Opdrachten

Een professional heeft een diversiteit aan opdrachten. Om een beeld te geven, krijgt u een klein inkijkje.
 • Bedrijf
  De Connectie
  Functie
  Allround HR adviseur
  Omschrijving
  Gesprekspartner voor het management voor HRM vraagstukken op tactisch/strategisch niveau, doorontwikkeling van het 'eigen regie model' voor ziekteverzuimbegeleiding en arbobeleid en doorontwikkeling van managementinformatie.
 • Bedrijf
  Stichting Opmaat
  Functie
  HR Adviseur / Beleid
  Omschrijving
  Het doorontwikkelen van verschillende HRM-beleidsthema en het vormgeven aan zaken die voortvloeien uit nieuwe cao. Onder meer bezig met de Wnra en implemenatie nieuw functiebouwwerk.
 • Bedrijf
  Gemeente Utrecht
  Functie
  HR Business partner
  Omschrijving
  .
 • Bedrijf
  Stichting Opmaat
  Functie
  HR beleidsmedewerker
  Omschrijving
  Bij deze organisatie zijn mijn werkzaamheden: Opstellen en uitvoering projectplan WNRA onder meer het WNRA-proof maken van lokale regelingen, samen met de salarisadministratie er voor zorgen dat huidige processen/document en het E-HRM systeem aan de WNRA worden aangepast. Mede vormgeven van beleid en zaken, die voortvloeien uit de nieuwe CAO Primair Onderwijs. Het gaat dan om onderwerpen als vernieuwing gesprekscyclus, het werkverdelings- plan, functiematrix en functiehuis en aanstellingsbeleid.
 • Bedrijf
  GGD HVB
  Functie
  Adviseur WNRA
  Omschrijving
  In het kader van de WNRA moeten er verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Ik voorzie de werkgroep van expertise op het gebied van de WNRA en voer zelf ook werkzaamheden uit.

Wil je kennismaken met Christiaan of een van onze andere professionals?

tarief & beschikbaarheid