Profielfoto
Image
Bjorn

Bjorn Donders

Primaire functie
Interim Trainee HRM-consultant
Profielfoto
Image
Bjorn
Profieltekst

Als mij vroeger de vraag werd gesteld wat ik later wilde gaan doen, was mijn antwoord altijd: ‘Iets met mensen!’. En wat is er dan beter dan het HR-werkveld, waarbij de mens binnen de organisatie centraal staat? Het samenspel van de belangen van de organisatie aan de ene kant en de belangen van de medewerkers aan de andere kant heeft mijn interesse gewekt. Die belangen kunnen namelijk dicht bij elkaar liggen, of mijlenver uit elkaar staan, en het vinden van een evenwicht hierin is niet altijd even gemakkelijk. Complexe vraagstukken waar ik me in vast kan bijten, geven mij energie. Om die vraagstukken op te lossen, heb ik mijn rugzak aangevuld met extra kennis over het arbeidsrecht.

Met een open, toegankelijke en onbevooroordeelde houding en oprechte interesse hoop ik een luisterend oor of juist een sparringpartner te kunnen zijn. Ik geloof erin dat iedere stem telt en dat degenen die daar behoefte aan hebben gehoord moeten worden. Iedere medewerker is tenslotte vooral ook mens.

Ik kom het best tot mijn recht in een omgeving waarbij humor en een gezellig praatje onderdeel is van het werk. Met een volle rugzak aan kennis en een frisse en positieve blik heb ik er alle vertrouwen in dat ik van toegevoegde waarde kan zijn voor uw organisatie.

 • Sectoren
  Onderwijs, Overheid, Zorg
 • Functies
  Trainee HRM-consultant
 • Thema's
  Arbeidsrecht
 • Werkniveau
  Junior

Opdrachten

Een professional heeft een diversiteit aan opdrachten. Om een beeld te geven, krijgt u een klein inkijkje.
 • Bedrijf
  Reijn
  Functie
  trainee HRM-consultant
  Omschrijving
  Bjorn is per oktober 2021 gestart met het HR-traineeship binnen Reijn. Tijdens dit traineeship krijgt hij een uitgebreid programma aan training, opleiding, coaching en intervisie op HRM-gebied. Tegelijkertijd is hij inzetbaar als Junior HR-professional om direct ervaring op te doen in de praktijk.
 • Bedrijf
  Maxima Medisch Centrum
  Functie
  Afstudeerstagiaire HR
  Omschrijving
  Tijdens mijn afstudeerstage bij MMC, heb ik fulltime een afstudeeronderzoek uitgevoerd op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid (DI). MMC heeft een uitgebreid DI-programma, maar verpleegkundigen maakten hier geen gebruik van. Aan mij de taak om te achterhalen wat de oorzaak hiervan was. De conclusie was dat het programma te onbekend was voor leidinggevenden en verpleegkundigen. Verder voldeed het programma randvoorwaardelijk en inhoudelijk niet aan de wensen van de werkvloer. Mijn onderzoek heeft uiteindelijk uitgemond in een advies en een implementatieplan.

Wil je kennismaken met Bjorn of een van onze andere professionals?

tarief & beschikbaarheid