Overslaan en naar de inhoud gaan
Profielfoto
Image

Anton Bies

Primaire functie
Interim Data analist
Profielfoto
Image
Profieltekst

Ik ben een groot voorstander van data-driven marketing. Niet beslissen wat te doen puur op basis van ervaring, intuïtie of "dit is wat iedereen doet", maar zoveel mogelijk gebruikmaken van cijfers. Ik pas mijn analytische vaardigheden toe om te zorgen dat data op de juiste manier verzameld wordt en gebruik die data dan om er bruikbare informatie uit te halen om op KPI’s te sturen. Nieuwe ideeën verzamelen om te verbeteren, rangschikken en steeds blijven testen. Een proces neerzetten waarbij je continu blijft groeien. Ik ben een drijvende kracht in dat proces, want ik bijt me erin vast en laat niet meer los.

 • Sectoren
  Private sector, Publieke sector
 • Functies
  Data analist, Web analist
 • Thema's
  Analytics tooling, Customer journey, Dashboarding, Data analyse, Database, Implementatie, Inzichten, KPI (framework), Meetbare marketing campagnes, Queries, Quick scan, Tagging, Visualisatie, Web analyse, Webtagging tools
 • Werkniveau
  Medior

Opdrachten

Een professional heeft een diversiteit aan opdrachten. Om een beeld te geven, krijgt u een klein inkijkje.
 • Bedrijf
  ANWB
  Functie
  Technisch webanalist
  Omschrijving
  Aan de hand van een tag management plan de Analytics implementatie via Google Tag Manager updaten. Daarnaast zorgen dat alle tracking conformeert aan de GDPR / AVG. In eerste instantie voor ANWB Verzekeren, daarna op het hoofdkantoor. Daar als technisch analist verantwoordelijk voor opstellen KPIs, datacollectie, dashboarding en analyses van verschillende afdelingen.
 • Bedrijf
  Body and Fit
  Functie
  Technisch webanalist
  Omschrijving
  Vergroten analytics acceptatie door de organisatie; KPI setting; dashboarding (e-ommerce overview & channel management) met behulp van oa GA; GS & GDS; GTM support. Media & performance dashboarding project in Klipfolio. Support "Tech & data" collega's op gebied van GTM en GA. ​Ook heb ik GA-implementatie vraagstukken begeleid voor klanten van TOC. Bijvoorbeeld een Enhanced Ecommerce implementatie voor Qurrent en een Analytics audit, inclusief inrichten van een nieuw GA-property, voor Body & Fit.
 • Bedrijf
  RNW media
  Functie
  Technisch webanalist
  Omschrijving
  Ik heb verschillende dashboards voor een aantal projecten van RNW gemaakt in GDS en gewerkt aan het verbeteren van tracking in GTM.

Wil je kennismaken met Anton of een van onze andere professionals?

tarief & beschikbaarheid