Wij zijn Reijn

Inhoud

Ken je ze? Van die mensen waarvan je weet dat ze er altijd voor je zijn? Op die momenten dat je het als organisatie even te druk hebt. Of wanneer je behoefte hebt aan een luisterend oor en een scherp oog van buitenaf. Persoonlijke professionals met karakter waarop je kunt bouwen. Die boetseren, bijschaven, verfijnen, perfectioneren. En pas stoppen als ze echt tevreden zijn. Maar die vooral de kennis en kunst van hun ambacht willen delen met de mensen en organisaties waar ze voor werken. Wij brengen je graag met hen in contact. Wij zijn Reijn. Het collectief van publieke professionals.

Afbeelding
Afbeelding
Thumbnail
Tekst

Toegang tot de beste professionals

De juiste professional op de momenten dat jij het nodig hebt. Bij Reijn krijg je toegang tot onze professionals via gespecialiseerde partners, eigen consultants en ons netwerk van zzp’ers. Professionals met hart én hoofd voor de publieke sector. Heb je zelf een (zelfstandig) professional gevonden? Wij ontzorgen jou met de administratieve, financiële en juridische zaken.

Tekst

Bij Reijn staan we voor ons vak

In iedere professional schuilt een meester. Het is alleen de kunst om dit naar boven te halen en ruimte te geven voor verdere ontwikkeling. Want dan krijg je wijsheid en authenticiteit. Zo is Reijn verworden tot een kleurrijk palet aan (zelfstandig) professionals, organisaties en partners. Als netwerkorganisatie brengt Reijn ze in verbinding met elkaar. Dit doen we door echt de tijd te nemen voor klanten, partners en (zelfstandig) professionals. Want bij Reijn denken we dat je alleen verbinding maakt als je daadwerkelijk aandacht aan elkaar geeft. Aandacht door het voeren een waardevol gesprek, door mee te denken of door gewoon eens te helpen.

Maak kennis met onze meesters

Een kunstwerk maken vraagt om visie, aandacht en passie. Dat geldt ook voor het werk van professionals in de publieke sector. Om je volledig op jouw (kunst)werk te focussen, ontzorgt Reijn jou en de opdrachtgever bij de administratie. Wij zijn Reijn. Het collectief van publieke professionals.

Kwaliteit

Om onze kwaliteit te borgen zijn wij in het bezit van verschillende certificeringen en lidmaatschappen.

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • SNA-keurmerk (NEN 4400-1)
  • Bovib
  • ABU Goed Opdrachtgeverschap
Image
Kwaliteit Reijn
Block
Foto
Image
Kim Soons
Kim Soons
Jouw contactpersoon
Bericht
Naar het formulier
Telefoon
0492 - 50 66 20