Overslaan en naar de inhoud gaan

Werken bij Reijn

Image
Reijn
Tekst

Werken bij Reijn betekent dat jij het verschil kan maken. Voor de professional en voor de klant. Wij zijn meesters in het verbinden en ontzorgen. In ieder schuilt een meester en wij geloven erin dat met de juiste aandacht talent zich blijvend kan ontwikkelen.

Tekst

Persoonlijke aandacht

Tekst

Als netwerkorganisatie zijn wij de schakel tussen professionals en organisaties in de publieke sector. Met persoonlijke aandacht voor alle partijen, begeleiden wij onze klanten stap voor stap. Want bij Reijn denken we dat je alleen verbinding maakt als je daadwerkelijk aandacht aan elkaar geeft. Aandacht door het voeren een waardevol gesprek, door mee te denken of gewoon eens een (hulp)vraag te stellen.

Onze kernwaarden

De kernwaarden Verbinding, Aandacht en Karakter (VAK) zitten daarom ook verweven in ons DNA. Dit alles doen wij met een groep van bijna 50 collega’s vanuit ons mooie pand op de Brainport Human Campus in Helmond. Een plek waar werkgeluk centraal staat. Een plek die ervoor zorgt dat wij elke dag weer enthousiast en gedreven tot resultaten komen. Onze betrokken collega’s staan altijd voor elkaar klaar en gaan samen uitdagingen aan. Bij Reijn is er de mogelijkheid om continue persoonlijk en professioneel te blijven groeien en te ontwikkelen.

Image
Atelier
Tekst
Image
Reijn icon

Energieke en informele werksfeer

Tekst
Image
Reijn icoon

Gratis fruit en elke dag een heerlijke lunch in onze brasserieën

Tekst
Image
Reijn icoon

De beste feesten zoals tijdens onze 'Goed Bekend Dagen'

Tekst
Image
Reijn icoon

Met een clubje collega’s genaamd 'Generation ReYn' werken wij actief aan het verbeteren van onze organisatie. We zorgen voor de dialoog tussen collega’s en het MT.

Tekst
Image
Reijn icon

VAK-avonden, waar ontwikkelen en elkaar inspireren centraal staan

Tekst
Image
Reijn icoon

Jaarlijkse stappenchallenge, de 'Reijn Hobbyclub', tennis- en squashtoernooi en nog veel meer!

Tekst
Image
Reijn icoon

Koffie en iets lekkers bij Jan & Koek

Tekst
Image
Reijn icoon

Spelletjes spelen op de Brainport Human Campus, zoals jeu de boules, tafelvoetbal en -tennis

Op zoek naar werkgeluk?

Reijn is onderdeel van de Driessen Groep familie en bij deze familie staat jouw werkgeluk centraal. Met ruim 500 collega’s werkzaam bij onze familie van bedrijven richten wij ons op organisaties in de publieke sector en mensen die werkzaam (willen) zijn binnen overheid, onderwijs, zorg & welzijn en cultuur. Ga op zoek naar de uitdaging die jou werkgelukkig maakt.

Ben jij nieuwsgierig geworden? Op de website Werken Bij Driessen Groep vind je alle vacatures van Reijn en van de andere bedrijven uit onze familie. Kijk vooral ook eens op onze social kanalen om meer te zien van onze unieke werkplek op de Brainport Human Campus.

Bekijk onze vacatures

Image
Reijn
Tekst

Werken bij Reijn, betekent voor mij…

Echt iets kunnen betekenen voor interim professionals en opdrachtgevers in de publieke sector. Dit doe ik op een professionele maar vooral ook persoonlijke manier.

Image
Brian

Brian Holtrop, inhuur consultant

Tekst

Werken bij Reijn, betekent voor mij…

Fluitend naar het werk en weer fluitend naar huis.

.

.

.

.

Image
Bert

Bert van Erp, developer

Tekst

Werken bij Reijn, betekent voor mij…

Mooi werk doen binnen een club met leuke mensen vol energie waar de ruimte is om jezelf te zijn en jezelf te ontwikkelen.

.

.

Image
Bas

Bas Maas, HRM consultant

Tekst

Contact met Reijn

Ben jij een échte van Reijn? Ben je op zoek naar een uitdagende opdracht? En kan jij niet wachten om de juiste professional aan onze klant voor te stellen? Of werk jij graag in een unieke omgeving waarbij jouw werkgeluk op 1 staat? Bekijk onze vacatures of neem contact op met Reijn. Word je eigen meester.

bekijk onze vacatures