Partnerlogo
X-talent logo

X-talent

Vakgebied
Onze partner voor ICT professionals
Partnerlogo
X-talent logo
Partnertekst

X-talent ondersteunt organisaties met lacunes in ICT-expertise door de inzet van hoogopgeleide en ervaren ICT-professionals, specifiek in het domein van ICT-infrastructuur en cloudmigratie. We begeleiden apps en data naar het cloudplatform van Microsoft (Azure) en Amazon (AWS) waarbij we ons nadrukkelijk richten op de innovatie van de digitale werkplek. We ondersteunen onze klanten in het hele proces: van advies en inrichting tot en met applicatiebeheer. Het resultaat? Een digitale werkplek die snel, toegankelijk, veilig en betrouwbaar is, zodat je overal en altijd kunt blijven werken.

X-talent heeft gewerkt voor prachtige opdrachtgevers in het publieke sector zoals gemeente Amsterdam, De Rechtspraak, Provincie Noord-Brabant, de NS, CZ, Ziekenhuis Zuyderland en Fontys Hogescholen.

Paginasecties
Icon
Group 9
Titel
Thema's
Accordeon item
Tekst

Het dagelijks beheer van ICT-infrastructuren wordt steeds complexer en kost veel tijd en geld. Daarom schakelen veel organisaties over naar (hybride) cloud-oplossingen. De professionals van X-talent helpen je met de implementatie, het beheer of de optimalisatie van jouw cloud-oplossing met bijvoorbeeld Microsoft, VMware, Cisco en PuppetLabs.

Tekst

Volgens de experts gaat vrijwel iedere organisatie binnen twee jaar over naar een cloud-gebaseerde e-mailoplossing als Office365. Samenwerken nieuwe stijl. Met e-mail, agenda, chat en delen van documenten volledig in de cloud. Als implementatiepartner van Microsoft weten de professionals van X-talent hoe je eenvoudig en tegen lage kosten kan migreren naar Office 365.

Tekst

Ook de publieke sector heeft te maken met eindgebruikers die vragen om flexibele en altijd toegankelijke apps en systemen. Tegelijkertijd willen veel ICT-organisaties het beheer vereenvoudigen en de kosten verminderen. De professionals van X-talent helpen organisaties in de publieke sector om een flexibele, wendbare desktop-oplossing te implementeren. Samen bepalen we het type gebruikers, stellen we profielen op en implementeren we een oplossing.

Wil je kennismaken met X-talent of van gedachten wisselen over ICT?

maak een afspraak