Partnerlogo
mensium

Mensium

Vakgebied
Onze partner voor Mobiliteit professionals
Partnerlogo
mensium
Partnertekst

Medewerkers zijn voor organisaties in de publieke sector hun belangrijkste ‘resources’. De adviseurs van Mensium zetten zich in voor de inzetbaarheid van medewerkers in de publieke sector. Met een team van adviseurs en trainers gaan we voor potentieelbenutting en -ontwikkeling van mens en organisatie. Zodat medewerkers kunnen werken aan hun droom.

De adviseurs van Mensium herken je aan hun vermogen om snel tot de kern van de zaak door te dringen, hun creativiteit, enthousiasme, daadkracht en grote mate van verbinding. Ze zijn specialist op diverse thema's.

Paginasecties
Icon
Group 9
Titel
Thema's
Accordeon item
Tekst

Mobiliteit gericht op snelle en effectieve begeleiding naar nieuw werk, intern of extern. De medewerker is zelf regisseur. Gedurende het mobiliteitstraject wordt de kandidaat individueel begeleid door een professionele adviseur. De begeleiding stemmen wij zorgvuldig af op de mogelijkheden en doelstellingen van de medewerker.

Tekst

Talenten zijn de verborgen schatten van medewerkers in organisaties die zich kunnen ontwikkelen tot een rijkdom van competenties. Maar hoe stimuleer je als organisatie datgene waardoor de medewerker gestimuleerd wordt tot het ontwikkelen van deze talenten? Vanuit de drijfveren van de medewerkers gaan onze adviseurs aan de slag met talentmanagement in uw organisatie. Zowel individueel als op teamniveau.

Tekst

Persoonlijk leiderschap draagt bij aan de effectiviteit van medewerkers en uiteindelijk de organisatie. Je leert jezelf kennen, weet waar je kwaliteiten liggen en bent beter in staat om die in te zetten in je werk. De adviseurs van Mensium gaan hier in jouw organisatie mee aan de slag.

Tekst

Voor een goed functionerend team is communicatie en samenwerking essentieel. Maar ieder team heeft teamleden met hun eigen gedrag, vaardigheid en overtuigingen. Die adviseurs van Mensium gaan aan de slag met de ontwikkeling van teams. Door de juiste afstemming en reflectie verhogen we de interactie en de professionaliteit binnen teams, waardoor de efficiency, productiviteit en gezamenlijke ontwikkeling toeneemt.

Tekst

Onze loopbaanprofessionals zetten zich in voor een potentieelbenutting en -ontwikkeling van mens en organisatie. Want het duurzaam inzetbaar maken en houden van medewerkers draagt direct bij aan werkgeluk stelt medewerkers in staat het maximale uit hun potentieel te halen.

Wil je kennismaken met Mensium of van gedachten wisselen over Mobiliteit?

maak een afspraak