Overslaan en naar de inhoud gaan
Partnerlogo
IJK logo

IJK

Vakgebied
Onze partner voor e-HRM professionals
Partnerlogo
IJK logo
Partnertekst

Met inmiddels 25 jaar ervaring in de sectoren overheid, zorg & welzijn en onderwijs weet IJK goed wat er speelt. IJK kent de processen, de mensen en de regelgeving. De combinatie van kennis, software én de dienstverlening door de mensen van IJK, vormt de meerwaarde voor organisaties waarvoor zij werken. Want juist in een steeds digitalere wereld, is de menselijke component onmisbaar.

De e-HRM en ERP consultants van zusterorganisatie IJK hebben jarenlange ervaring en kennis van de overheid, het onderwijs en zorg & welzijn. AFAS kent voor hen geen geheimen als het gaat om HRM, looninrichting, financiën en projecten. Maak gebruik van hun kennis zonder direct een groot, intensief en duur traject rondom de inrichting of optimalisatie van AFAS te starten.

Paginasecties
Icon
Group 9
Titel
Thema's
Accordeon item
Tekst

Waarschijnlijk werk jij of jouw collega’s dagelijks met de software van AFAS. Een kleine optimalisatie maakt daarom al een verschil. Een goed functionerend systeem draagt zelfs bij aan het succes van jouw organisatie. De specialisten van IJK zorgen ervoor dat de software van AFAS optimaal functioneert en handelen gebruikersvragen snel en goed af. Dit kan zowel op afstand als op locatie.

Tekst

Cao’s in de publieke sector zijn uniek. Het vertalen van deze cao’s naar een goed functionerende salarisadministratie dus ook. De salaris-consultants van IJK zijn gespecialiseerd in de geldende cao’s in de overheid, het onderwijs en zorg & welzijn. Met hun analytisch en cijfermatig vermogen begeleiden ze je bij het ontwikkelen en het salaris technisch implementeren van het loonbeleid binnen jouw organisatie.

Wil je kennismaken met IJK of van gedachten wisselen over e-HRM?

maak een afspraak