Partnerlogo
Galan Groep logo

Galan Groep

Vakgebied
Onze partner voor Interim management professionals
Partnerlogo
Galan Groep logo
Partnertekst

De Galan Groep kijkt steeds naar de context. Bij aanvang van een opdracht focust de Galan Groep op de koppeling tussen de initiële vraag en de wereld waarin de opdrachtgever zich bevindt. Omdat ze weten wat er nu speelt, omdat ze dit al ruim 30 jaar doen en omdat het team beschikt over een zeer gevarieerd palet aan disciplines. Met ruim 35 gedreven adviseurs en managers is de Galan Groep klein genoeg om elkaar scherp te houden, groot genoeg om wezenlijke en complexe opdrachten uit te voeren en leuk genoeg om voor de meest interessante klanten te werken.

Het tijdelijk versterken van een organisatie door de inzet van een strategisch interim-manager brengt versnelling in ambities, creëert doorbraken in vastgelopen processen en brengt energie en vertrouwen in teams en organisaties. Deze sterke persoonlijkheden staan er voor hun mensen en krijgen organisaties, teams, programma’s en projecten in beweging.

Paginasecties
Icon
Group 7
Titel
Functies
Accordeon item
Tekst

Voorbeelden van functies voor eindverantwoordelijke managementposities zijn gemeentesecretaris, voorzitter en lid CvB, rector, algemeen directeur, directeur GR

Tekst

Voorbeelden van functies voor functionele directieposities zijn directeur bedrijfsvoering, directeur HRM of directeur financiën.

Tekst

Denk aan hoofden van lijn- en stafafdelingen.

Tekst

Zij zijn verantwoordelijk voor de definitie en realisatie van cruciale projecten en programma’s veelal gericht op verbetering van de dienstverlening zowel in primaire processen als ondersteuning (inschaling vanaf schaal 13).

Wil je kennismaken met Galan Groep of van gedachten wisselen over Interim management?

maak een afspraak