Partnerlogo
Digital Power logo

Digital Power

Vakgebied
Onze partner voor Data professionals
Partnerlogo
Digital Power logo
Partnertekst

Wil jouw organisatie data gedreven werken en meer resultaat uit off- én online data halen? Digital Power denkt graag mee. De data specialisten werken veel op locatie bij opdrachtgevers, maar zijn onderdeel van een hecht team. De interim data professionals delen hun kennis en ervaring niet alleen met hun opdrachtgevers, maar ook met elkaar. Komt de data specialist bij jou voor een uitdaging te staan die nieuw is? Dan kan deze altijd terugvallen op het hele team. Zo heb je via één data professional toegang tot de kennis van 65 specialisten.

Paginasecties
Icon
Group 7
Titel
Functies
Accordeon item
Tekst

Onze Data scientists maken grote hoeveelheden data bruikbaar en begrijpelijk. Ze vertalen praktische vraagstukken naar schaalbare modellen die ook in de toekomst blijven werken. Ze nemen bestaande datastromen onder de loep en selecteren de juiste methodieken om de antwoorden te vinden die jij zoekt.

Tekst

Burgers, ouders, leerlingen, patiënten of klanten zoeken steeds vaker hun informatie online. Onze Data analisten verzamelen en analyseren data uit verschillende bronnen. Denk hierbij aan databases met onderzoeksresultaten, je website en data met betrekking tot contactmomenten met jouw klant contact centrum. Ze visualiseren al deze data in begrijpelijke dashboards en rapportages. Op basis hiervan geven ze praktisch toepasbaar advies. Is de basis hiervoor al gelegd? Dan brengen ze de huidige data processen in kaart en verbeterpunten in kaart.

Tekst

Websites en werkenbij-sites worden voor organisaties in de publieke sector steeds belangrijker. Een website is voor burgers, ouders, leerlingen, patiënten of klanten namelijk een belangrijke bron van informatie. Web analisten analyseren het bezoekersgedrag en maken dit inzichtelijk door middel van dashboards. Onze Web analisten vertalen web analyses naar duidelijke rapportages en bruikbare adviezen. Zo weet je hoe jouw website presteert en hoe je jouw informatievoorziening kunt verbeteren of nieuwe medewerkers meer kunt aanspreken.

Tekst

Wil je jouw dienstverlening richting klanten (burgers, cliënten) verbeteren? Onze User experience analisten brengen alle off- en online contactmomenten met je stakeholders in kaart. Ze helpen bij het segmenteren van doelgroepen en het formuleren van de juiste benadering per segment. Een User experience analist gebruikt data om een goede klantbeleving te creëren.

Wil je kennismaken met Digital Power of van gedachten wisselen over Data?

maak een afspraak