Overslaan en naar de inhoud gaan

Jonge talenten voor jouw HR-vraagstukken

Image
Kleurgevers
Tekst

Waar we soms geneigd zijn om jonge professionals als naïef of onervaren te bestempelen, zien we ook dat ze anders naar vraagstukken kijken. Onbevangen, fris, innovatief en vernieuwend. Ze geven kleur. Op deze manier lossen ze problemen op, draaien ze snel mee op projecten en helpen ze een achterstand op te lossen. Daarom kiest Reijn al jarenlang voor traineeships met jonge HR-professionals.

Tekst

Kleurgevers; onze trainees

Tekst

In dit meerjarige traineeship bieden wij jonge, veelbelovende HR-talenten een uitgebreid programma aan training, opleiding, coaching en intervisie. Ook doorlopen zij een intensief introductieprogramma zodat zij goed bekend zijn met Reijn, de kenmerken van de publieke sector en HRM in de praktijk. Onze trainees zijn, tegen een aantrekkelijk tarief, in te zetten voor maximaal 32 – 36 uur per week.

Het Kleurgevers concept

Het Kleurgevers concept van Reijn is een tweejarig traineeship voor jonge, veelbelovende HR-talenten. En deze HR-talenten staan klaar om aan de slag te gaan in de publieke sector. De combinatie van werken voor opdrachtgevers, training, opleiding, coaching en intervisie resulteert in professionele en persoonlijke HRM-consultants met hart voor de publieke sector.

De HRM-talenten hebben allemaal een relevante bedrijfskundige of HRM-opleiding op HBO- of WO-niveau afgerond en beschikken over maximaal twee jaar werkervaring. De basiskennis over HRM die ze al in huis hebben wordt naadloos aangevuld met kenmerkende eigenschappen van deze jongere generatie; ze brengen een nieuwe dynamiek, passen nieuwe werkvormen toe, zijn digitaal gedreven, actiegericht en doen werk waar ze écht blij van worden.

Image
Kleurgevers III

Wat voor opdracht heb jij?

Wij zijn ervan overtuigd dat onze Kleurgevers meerwaarde bieden voor jouw organisatie. Voorbeelden van opdrachten waarin zij echt het verschil maken zijn:

  • Tijdelijke ondersteuningsopdrachten: het ondersteunen van jouw afdeling personeelsadministratie of HR-adviseurs, beleidsmatige ondersteuning of het ondersteunen bij de implementatie van nieuwe wet- en regelgeving.
  • Onderzoeksopdrachten: hierbij kun je denken aan het uitvoeren van een analyse op de efficiëntie van jouw HR-administratie, het maken van een analyse van je rechtspositieregelingen (actualisering) of het onderzoeken, beschrijven en verbeteren van bestaande HR-processen (procesanalyse).
  • Thema-opdrachten: bij deze opdrachten gaat het om het bieden van een frisse blik en ondersteuning op een (actueel) thema. Denk hierbij aan thema’s als recruitment, arbeidsmarktcommunicatie of vitaliteit.

Ik heb een opdracht

Image
Reijn

Onder andere deze organisaties kiezen voor Reijn Kleurgevers

Tekst

Een advies in één dag

Ligt er binnen jouw organisatie een vraagstuk, issue en/of ontwikkeling op het gebied van HRM die terug blijft komen en waarop het juiste antwoord nog niet is gevonden? Onze kleurgevers geven jou een nieuwe frisse blik op je vraagstuk. In één dag nemen zij jouw vraagstuk onder de loep en formuleren zij een concreet advies of vervolgstap. Wil je meer weten, neem contact met ons op.

ja, ik wil meer weten