Overslaan en naar de inhoud gaan

Interim management & interim organisatieadvies

Image
Reijn Professionals
Tekst

Sleutelposities in de organisatie wilt je eigenlijk niet uitbesteden. Maar soms vraagt de situatie daarom. Zoals bij een organisatieverandering of het leggen van verbinding tussen organisaties. Op zo’n moment wil je zeker weten dat jouw organisatie er daarna beter voorstaat én dat je zelf het stokje weer over kunt nemen.

Interim management via Reijn

Via Reijn krijg je toegang tot een netwerk met ervaren interim managers en organisatieadviseurs met ervaring in de overheid, het onderwijs, maatschappelijke organisaties en woningcorporaties. Voor ondersteuning bij onder andere besturings-, transitie en strategische bezettingsvraagstukken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Image
Reijn Professionals

Interim management voor een opdracht of project

Heeft jouw organisatie behoefte aan een deskundige interim manager? Of zoek je een ervaren organisatieadviseur? Wij bemiddelen in meerdere profielen, op consultancy- en projectbasis of voor een langere periode.

Image
Reijn Professionals

Inhuur van interim management gewoon goed geregeld

Reijn garandeert goede professionals tegen transparante en eerlijke tarieven. Zorgen over rechtmatigheid en administratie hoef je je niet te maken. Dit is bij Reijn altijd goed en juist geregeld omdat wij optreden als contractpartij. Zo houd je grip op de externe inhuur binnen je organisatie.

Maak hieronder alvast kennis met onze professionals. Wil je meer weten en een advies op maat, maak dan vrijblijvend een afspraak.

Image
Reijn professionals
Tekst

Maak kennis met onze interim managers & organisatieadviseurs

Tekst

Contact met Reijn

Wil je als organisatie meer grip hebben op het totale inhuurproces van professionals? Heeft jouw organisatie moeite de juiste externe professionals te vinden? En wil je de zaken rondom inhuur van professionals gewoon goed geregeld hebben? Wij, als Reijn, zijn meesters in het verbinden en ontzorgen. Met persoonlijke aandacht voor alle partijen, begeleiden wij jouw organisatie stap voor stap.

ja, ik wil meer weten