Overslaan en naar de inhoud gaan

Interim HRM professionals & HR consultancy

Image
Reijn Professionals
Tekst

De afdeling HRM vormt een spilfunctie bij veel uitdagingen, zoals medewerkers aantrekken en behouden, het ontwikkelen van medewerkers en het doorvoeren van nieuwe wet- en regelgeving. De HRM-consultants van Reijn gaan graag voor jouw organisatie met deze thema’s aan de slag.

HRM consultancy via Reijn

Via Reijn krijg je toegang tot een netwerk met ervaren HRM professionals. De HRM consultants van Reijn zijn de verbinder tussen doelen en doen, tussen mens en organisatie, tussen manager en medewerker en tussen beleid en uitvoering. Met als doel een bijdrage te leveren aan dynamische en toekomstbestendige organisaties.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Image
Reijn Professionals

Interim HRM professionals voor een opdracht of project

Beschik je over een opdracht en zoek je een HRM consultant? Of wil je voor langere tijd een HRM expert inhuren op interim basis? Vrijwel alles is mogelijk! Wij bemiddelen in zowel ervaren HRM consultants als trainee HRM consultants.

Image
Reijn Professionals

Inhuur van HRM professionals gewoon goed geregeld

Reijn garandeert goede professionals tegen transparante en eerlijke tarieven. Zorgen over rechtmatigheid en administratie hoef je je niet te maken. Dit is bij Reijn altijd goed en juist geregeld omdat wij optreden als contractpartij. Zo houd je grip op de externe inhuur binnen je organisatie.

Maak hieronder alvast kennis met onze professionals. Wil je meer weten en een advies op maat, maak dan vrijblijvend een afspraak.

Image
Reijn professionals
Tekst

Maak kennis met onze HRM professionals

Tekst

Contact met Reijn

Wil je als organisatie meer grip hebben op het totale inhuurproces van professionals? Heeft jouw organisatie moeite de juiste externe professionals te vinden? En wil je de zaken rondom inhuur van professionals gewoon goed geregeld hebben? Wij, als Reijn, zijn meesters in het verbinden en ontzorgen. Met persoonlijke aandacht voor alle partijen, begeleiden wij jouw organisatie stap voor stap.

ja, ik wil meer weten